Automobilový závod v pořadu Zázraky přírody

21. 1. 2022 11:26 Zážitky, Aktuality

Maroš Kramár a Vladimír Kořen se v rámci pořadu ZÁZRAKY PŘÍRODY zúčastnili závodu Le Brno, který najdete i v naší nabídce. Podívejte se, jak se jim dařilo, a co můžete zažít během tohoto úžasného zážitku i vy!

Automobilový závod v pořadu Zázraky přírody

Po stopách Maroše a Vladimíra

Pokud sledujete pořad Zázraky přírody pravidelně, určitě vám neunikla epizoda, kde se Maroš Kramár a Vladimír Kořen účastnili amatérského vytrvalostního závodu na Masarykově okruhu Le Brno. Co možná nevíte je, že si tento amatérský závod můžete sami vyzkoušet!

Pořad velice autenticky přiblížil nejen průběh celého závodu, ale i pocity obou zúčastněných. Zavede vás do školící místnosti, kde se večer před závodem soutěžící seznámí se vším, co pro účast v závodu potřebují. Potom už společně s Marošem a Vladimírem usednete do závodního speciálu a prožijete, alespoň na televizní obrazovce tento jedinečný zážitek.

Odkaz na video a nabídku zážitku najdete na konci tohoto článku.

Co je to amatérský závod?

KRAMP ENDURANCE je unikátní vytrvalostní závod, kde se proti sobě na startu postaví závodní vozy a jezdci různých kategorií, respektive, závodu se mohou účastnit i jezdci bez závodní licence. Nicméně je potřeba se připravit, že se kolem vás prožene třeba Radical, KTM a další speciály, které vám poměrně rychle zmizí z dohledu sotva je zahlédnete ve zpětném zrcátku. Podstatné je, že v tom nejste sami, na sedadle spolujezdce s vámi pojede zkušený instruktor, který vás cca hodinovou jízdou provede. 

Pravidelně se konají 4 okruhové závody, Le Brno, Le Most a občas také Le Slovakiaring. Náš tým nabízí účast v závodu pro nováčky ve dvou vozech. K dispozici je BMW e92 s výkonem 300 koní nebo nový přírůstek BMW 335D s výkonem 400 koní. Maroš Kramár a Vladimír Kořen dostali BMW e92, které je přeci jenom vhodnější pro začátečníky a nutno říci, že se s tím popasovali náramně. 

Co ve videu uvidíte?

Video z pořadu Zázraky přírody vás společně s Marošem Kramárem a Vladimírem Kořenem provede celým závodem. Než se vydají do ostrého závodu, musí jako ostatní jezdci absolvovat nutné školení, kde se dozví, jak se chovat během závodu a co znamenají jednotlivé signalizační vlajky. Jak se jim dařilo během závodu a co si o tomto zážitku myslí, se dozvíte ve videu.

CENÍK A POPIS

VIDEO ZE ZÁVODU
 

Pošlete tip svým blízkým Sdílejte tip na dokonalý zážitek!