Dovolená na raftu

3. 7. 2021 11:32 Cestování, Zážitky

Skvělá dovolená na raftu po Vltavě z Vyššího Brodu do Českého Krumlova s kompletním servisem pro 4 osoby. 2 dny plavba krásnou krajinou v bezpečném raftu, ideální dovolená pro celou rodinu.

Dovolená na raftu

Přemýšlíte kam se vydat na dovolenou, aby si to užili i děti? Zaručeným tipem je dovolená na raftu po řece Vltavě s kompletním servisem pro 4 osoby. Vydali jsme se na dvou denní plavbu po Vltavě z Vyššího Brodu do Českého Krumlova. Nocovali jsme ve stanu v kempu, ale pokud chcete pohodlnější kempování, objednejte si chatku nebo podsadový stan. 
 

Vyrážíme na vodu

Pokládáme raft do vody a končeně vyrážíme na zážitkovou plavbu. Dnes nás čeká poměrně dlouhý úsek a 2 jezy. Až nás to přestane dnes bavit, zabalíme to v nejbližším kempu. Nakonec jsem ujeli delší úsek a ukončili dnešní den v kempu Náhořany.

Druhý den na vodě

Ráno vyrážíme z kempu do Českého Krumlova, cestou nás čeká 6 jezů včetně toho nejhoršího na Plešivci. Kontrastem naší plavby krásnou přírodou je industriální část ve Větřní. Fabrika na výrobu papíru působí zvláštně, dokonce bych řekl, až trochu děsivě. Na konci fabriky nás čeká první dnešní jez a za ním následují další. Jak se očekávalo, největším zážitkem byl na jez na Plešivci, ale na raftu to není nic hrozného, zato na kánoích se tu cvaklo celkem dost vodáků :-).

 

Závěrečná část plavby po Vltavě vede historickým městem Český Krumlov, je to opravdu nádherný úsek, který si všichni užíváme. Bohužel vše jendou končí a po průjezdu Českého Krumlova opouštíme raft. Loučíme se s Vltavou se spoustou zážitků, určitě se sem brzy vrátíme.

Děkujeme zákazníkům, kteří nám svůj zážitek z dovolené na raftu poslali, chcete to také zážít, klikněte na https://www.dokonalyzazitek.cz/zazitek/raftem-po-vltave

Pošlete tip svým blízkým Sdílejte tip na dokonalý zážitek!