Hurá za zážitky😀

13. 4. 2021 19:21

Konečně jsme se všichni dočkali, většina zážitků opět v provozu❗. Přečtěte si v našem článku, na jaké zážitky můžete vyrazit.

Hurá za zážitky😀

Hurá za zážitky

Dlouho očekávaný okamžik právě nastal a aby nám to dlouho vydrželo, nejlépe už na pořád, je nutné během čerpání zážitků dodržovat proti epidemiologické opatření. Všechny zážitky budou nyní probíhat ve zvláštním režimu, to znamená povinnost nosit respirátory, omezit doprovod nejlépe na 1 osobu a desinfikovat si ruce. Na vaší návštěvu se hlavně těší zvířátka v Radosticích.

Jako první se spouští rezervační systém na lety horkovzdušným balónem a vyhlídkové lety letadlem ve všech lokalitách. V provozu je již bungee jumping a většina programů na bývalém tankodromu u Milovic. Sportovní auta se rozjíždí již tuto sobotu v Praze a koncem dubna i v ostatních lokalitách. V pondělí proběhne testování závodních speciálů BMW na okruhu Autodrom Most. Možné je již také absolvování školy smyku bez teoretické výuky. Otevírají se téměř všechny venkovní a individuální aktivity. Bohužel se zatím neotevřou vnitřní únikové hry, hotely a restaurace. Uzavřen zatím zůstává i větrný tunel a Surf Aréna. Pevně věříme, že již brzy se dočkáme kompletního rozvolnění. 

Buďte ohleduplní a hlavně opatrní.

Marika a Ladislav Meškánovi

Pošlete tip svým blízkým Sdílejte tip na dokonalý zážitek!