Je tandemový seskok bezpečný?

21. 1. 2021 09:58 Zážitky

Chcete zažít tandemový seskok, ale bojíte se? Po přečtení našeho článku se už určitě bát nebudete! Nejlepší společnosti zabývající se tandemovými seskoky, disponují nejmodernějšími padáky a záchrannými systémy.

Je tandemový seskok bezpečný?

Tandemový seskok padákem

Tandemový seskok je skvělým a naprosto bezpečným zážitkem!  Provozovatelé navíc používají nejmodernější a naprosto bezpečné tandemové vybavení Sigma s automatickým záchranným systémem, který dokáže vyhodnotit situaci a otevřít záložní padák bez zásahu tandem pilota! Druhým velmi důležitým faktorem jsou také zkušenosti instruktora, naši tandem piloti patří k nejzkušenějším parašutistům v České republice se stovkou i tisíce bezpečných seskoků.

Kde bezpečně skočit?

Nabízíme pouze prověřené provozovatele. Skáče s nejmodernějšími padáky se záchrannými systémy. Každý tandem pilot má za sebou stovky seskoků, jste v dobrých rukou :-).

Tandemový seskok v Příbrami z výšky 4 000 metrů.

Tandem se v Příbrami skáče už od roku 2001, za tu dobu nasbírali zkušenosti a vytvořili na letišti velmi pěkné zázemí. Jako jediná společnost v ČR skáče s klienty až do 130 kg a to bez jakéhokoliv příplatku! Skycentrum také nabízí tandemové seskoky pro handicapované. Tandemové seskoky pouze se zkušenými instruktory, kteří mají na svém kontě minimálně 6 000 seskoků a patří k nejzkušenějším v ČR

Seskoky nabízí i pro menší zákazníky, skočit tak můžou i vaše děti, protože minimální věk pro seskok je zde 8 let. Provozovatel v Příbrami používá osvědčené tandemové systémy Sigma s nejmodernějším automatickým záchranným přístrojem Cypres, který dokáže sám vyhodnotit situaci a otevřít záložní padák bez zásahu parašutisty! Cena tandemového seskoku v Příbrami od 4 200,-, na místě si můžete dokoupit video a fotografie ze seskoku.

Tandemový seskok v Prostějově z výšky 4 000 metrů.

Tandem v Prostějově začal v roce 2006. Od té doby vybudovali reprezentativní prostory a mohou se pochlubit také pořádáním mistrovství Evropy a dokonce i mistrovstvím světa. V Prostějově zkrátka skáčete s těmi nejlepšími v oboru, v týmu instruktorů najdete i reprezentanty, kteří se mohou pochlubit významnými úspěchy. Provozovatel seskoků používá osvědčené tandemové systémy Sigma s nejmodernějším automatickým záchranným přístrojem Cypres II.

Tandemový seskok Prostějov

Cena tandemového seskoku v Prostějově od 4 190,-, k seskoku si můžete objednat video a fotografie.
Maximální váha pro tandem je 110 kg. Nad 90 kg a nad 100 kg si účtují příplatek k základní ceně seskoku. Nad 90kg se účtuje váhový příplatek 210,-Kč. Nad 100kg je to poplatek 530,-Kč.

Tandemový seskok v Jihlavě z výšky 3 000 metrů.

Tandem zavítal do Jihlavy v roce 2009 a od té doby zde pevně zakotvil. Jihlavské letiště se stalo základnou pro Leteckou společnost dobrodruhů, která si zde vybudovala pevnou základnu, z níž se vydává na jednodenní tandemové akce také do Přibyslavi a  Klatov. Provozovatel seskoků používá opět osvědčené tandemové systémy Sigma s nejmodernějším automatickým záchranným přístrojem Cypres II.

Cena tandemového seskoku v Jihlavě od 4 200,-, k seskoku si můžete také objednat video a fotografie.
Maximální váha pro tandem je 120 kg. Nad 90 kg a nad 100 kg si účtujeme příplatek k základní ceně seskoku. Nad 90kg se účtuje váhový příplatek 500,-Kč. Nad 100 kg je to poplatek 1 000,-Kč.

Tak co, pořád se bojíte? Svěřte se do nejlepších rukou a užijte si tandemový seskok, jeden z nejlepších adrenalinových zážitků. Prohlédněte si kompletní nabídku tandemových seskoků.

Pošlete tip svým blízkým Sdílejte tip na dokonalý zážitek!