Rozlučka se svobodou

21. 5. 2023 09:57 Zážitky

Nejlepší rozlučka se svobodou pro nevěstu nebo ženicha, uspořádejte nezapomenutelnou rozlučku, kterou si společně všichni užijete. Máme pro vás tipy zábavných pobytů, zážitkových akcích a i trocha toho adrenalinu hlavně pro budoucího ženicha nebo nevěstu.

Rozlučka se svobodou

Tipy na nejlepší rozlučku se svobodou

Rozlučka se svobodou musí být nezapomenutelný dokonalý zážitek. Prozradíme vám tipy na rozlučku se svobodou, která se stane pro všechny nezapomenutelnou. Tipy jsme rozdělili na rozlučku pro ženicha a nevěstu i vhodné tipy pro oba. Dále jsme se zaměřili na kraje, bohužel v některých krajích je rozlučka značně omezena a nejspíš se rozhodnete pro klasiku a to je samozřejmě pořádná pařba v hospodě.

Jako rozlučku můžete využít téměř každý zážitek a to nejen jako doplněk k party, některé ovšem nejsou zcela pro tento druh akce vhodné. Sepsali jsme pro vás nejvhodnější zážitky, které výborně poslouží jako rozlučka pro ženicha i nevěstu.

Rozlučka pro ženicha i nevěstu

1. Prison Island, úniková hra ve stylu Pevnosti Boyard. Ideální pro rozlučku od 3 do 50 osob, sestavíte si týmy a budete mezi sebou soutěžit. Celkem můžete během dvou hodin navštívit až 29 místností s různými úkoly. Součástí gigantické herny je bar s možností cateringu. Garantujeme, že se budete královsky bavit. Zvolit můžete i další únikové hry, některé lze i kombinovat, stačí nás oslovit. Hry inspirované Pevností Boyard najdete také v Terezíně a v Jihlavě

2. Kingdom Come, pokud se trefíte do předem vypsaných termínů, je právě tohle nezapomenutelná rozlučka. Netradiční hra ve středověké tvrzi Malešov pro více týmů, kde si zahrajete slavnou historickou hru na živo.

3. Větrný tunel, odvážnější si užijí let ve Větrném tunelu ostatní budou hodovat v restauraci a bavit se pohledem na kamarády a kamarádky ve Větrném tunelu.. Akce od 2 do 50 osob. Výhodou je, že letce v komoře máte z restaurace neustále na očích, občerstvení lze připravit na míru, včetně doprovodného programu.

4. Paintball je ideální pro rozlučku pro nevěstu i ženich. Různé scénáře, dokonce můžeme budoucího ženicha či nevěstu obléci do kostýmu, tady jde vymyslet opravdu cokoliv,. Opět s možností cateringu. Druhou možností je Magfed paintball v Milovicích, oproti klasickému paintballu dostanete reálné předlohy zbraní, které se musí stejným způsobem i nabíjet.

5. Jachting  s možností závodu regaty. Těžko si představit lepší rozlučku než právě při jachtingu. Žádné předchozí zkušenosti nepotřebuje, vše se rychle naučíte a budete během chvíle schopni společně ovládat plachetnici. Plachetnici si můžete půjčit na Lipně nebo na Orlíku. 

Tip pro nevěstu

Kurz malování zábavnou formou, celý večer strávíte společně malováním krásných obrazů včetně občerstvení. U této rozlučky konzumaci alkoholu během malování nedoporučujeme, chcete si přeci odnést památku v podobě vlastnoručně namalovaného originálu:-). Kurz malování můžete uskutečnit v Praze, Brně, Ostravě a v Plzni. V nabídce máme i netradiční malování vínem s degustací vybraných vzorků. 

Tip pro ženicha v Praze

Kromě běžných automobilových zážitků, které se stanou součástí rozlučkového programu, nabízíme i zcela mimořádné jízdy a tou nejlepší je kombinace jízd v supersportech jako je Ferrari, Lamborghini nebo třeba Porsche a úniková hra Prison Island. Vše se nachází v jedné budově, v garáži parkují luxusní supersporty, v prvním patře se rozjede pořádná akce. 

Nezapomenutelný dárek pro ženicha i nevěstu

Tandemový seskok jako doplněk k rozlučce, na afterparty si budete mít o čem povídat :-) Skáčeme v Příbrami, Prostějově, v Jihlavě a v Českých Budějovicích. Alternativou je bungee jumping v Harrachově nebo Chomutově.

Boeingem na přelet pyramid nebo třeba Grand Canyonu a víte kdo bude pilotovat? Nejreálnější simulátor Boeingu až pro 10 osob najdete právě v Praze a hlavně, součástí simulátoru je i stylová restaurace. Druhým nejpropracovanější simulátor najdete v Brně, velikou výhodou je zde možnost letu na několik reálných simulátorech, od dopravního letadla po historickou stíhačku.

Via ferrata je skvělý adrenalin na zajištěné cestě, co víc si přát, než společně zdolat pořádnou skálu. Akce vhodná pro menší skupiny do 12 osob. Akce jako doplněk k rozlučce. Nabízíme lokalitu u Děčína a Slánskou horu.

Jízda na paddleboardu po Vltavě, rafty jsou nuda, pořádná jízda vás čeká pouze na paddleboardu. Stačí si vybrat trasu a můžete hromadně vyrazit v okolí Českého Krumlova. V nabídce máme dokonce big paddleboard pro 6 osob. 

Speleo ferrata v Moravském krasu, prožijete společně cestu do 40 metrů hluboké skalní průrvy. Akce vhodná pro menší skupiny maximálně do 10 osob, pokud se nebojíte zažít hromadný adrenalin, může to být dobrý tip pro rozlučku.

Zážitková střelba nejen pro milovníky zbraní. Můžete si vybrat krytou i venkovní střelnici, kde si vyzkoušíte moderní i historické zbraně. Je to pro vás nuda, můžete zkusit brokovou střelbu na holubi.

Degustační menu v Tančícím domě není zrovna levná záležitost, ale pokud hledáte komornější rozlučku s nádechem luxusu, je tohle to pravé. 

Luxusní rozlučka ve Slovinsku

Canyoning, to nejlepší, ale finančně náročnější rozlučka se svobodou. Pořádáme Canyoning ve Slovinsku různých úrovní, od 6 osob lze domluvit termín na míru.

Co se naopak nehodí?

Let balonem je bezesporu úžasný zážitek, ale jako rozlučku to rozhodně nedoporučujeme. U horkovzdušného balonu je problém závislost na počasí, stačí, aby trochu foukalo a už se let ruší. Domlouvat si let na konkrétní termín není ideální. Alternativou je let letadlem dokonce i s možností pilotování. 

Pošlete tip svým blízkým Sdílejte tip na dokonalý zážitek!