Zážitky 2021

5. 1. 2022 16:41 Aktuality

Jaký byl zážitkový rok 2021 a na co se můžete těšit v roce 2022. Pandemie nás nezastaví a i v roce 2022 připravujeme nové zážitky a služby.

Zážitky 2021

Jaké byly zážitky v roce 2021?

Druhý rok zážitků v pandemii je za námi a pevně věříme, že rok 2022 bude z hlediska pandemie příznivější. Přesto byl rok  2021 pro naší zážitkovou agenturu nejvydařenější co se týká obratu, bohužel se ziskem už to bylo horší, jelikož jsme vydali více investic do ještě lepšího fungování našeho systému. V roce 2020 jsme spustili revoluční rezervační systém, který neustále vylepšujeme.

Od listopadu 2021 jsme propojili systémy s vybranými dodavateli a nově tak nabízíme aktuální termíny, které se zobrazují u produktů. Další novinkou je hlídací pes na termíny, stačí vložit e-mail a už vám žádný termín neunikne. V poslední době začali agentury nabízet jízdy bez spotřeby paliva, které si musí obdarovaný dokoupit na místě před jízdou. Touto cestou rozhodně nepůjdeme, u nás je cena vždy konečná, chcete přeci věnovat kompletní dárek. 

Ještě lepší editor věnování

Díky našim zákazníkům jsme vylepšili fungování editoru a přidali nové obrázky a vzory. Lepší ovládání mobilní verze, zjednodušili jsme psaní textu a manipulaci s obrázky. Nová vánoční tématika, k oblíbeným veselým perníčkům jsme přidali roztomilé sněhuláky. Nové vzory budeme přidávat i v roce 2022. V současné době žádný podobný editor věnování a přání nikde jinde nenajdete. Aby se vám v editoru lépe pracovalo, připravili jsem podrobný návod

Nové zážitky 2021 

Jsme rádi, že se nám podařilo domluvit spolupráci se Školou smyku v Trenčíně, jelikož v okolí žádná škola není, je to zaplnění díry na trhu. Školu smyku považujeme za jeden z nejlepších dárků, jelikož věnujete zábavu i velmi užitečnou věc. Školou smyku by měli projít všichni začínající i mírně pokročilí řidiči. Škola smyku v Trenčíně navíc nabízí i kurzy pro zkušené řidiče.

Nově jsme přidali kurz přežití na Šumavě, jedinečná možnost, jak si užít divočinu v krásné přírodě. Kurz přežití je stále oblíbenějším zážitkem, při kterém skutečně poznáte sami sebe. Na Šumavu se můžete vydat také s Land Roverem nebo na koni. Přidali jsem další lokalitu pro vyhlídkové lety, nově se můžete proletět nad Libercem, nebo dokonce doletět až na Sněžku. Nyní máme vyhlídkovými lety pokrytou téměř celou Českou republiku.

Továrna na čokoládu v Praze, fantastický svět pro všechny malé i velké mlsouny. V naší novince navštívíte továrnu na čokoládu a navíc si vyrobíte čokoládové lízátko nebo pralinku. Nově jsme zařadili do nabídky profesionální thajské masáže, po který se budete cítit jako znovuzrozeni. Masáže nabízíme ve více lokalitách, můžete si vybrat masáž dle toho co vás nejvíc trápí. Doporučujeme si přečíst článek o thajských masážích.

V roce 2022 s Ferrari a Lamborghini na polygonu Most a Brno. Pro ty, co si netroufnou na dálnici, si můžou užít jízdu na uzavřeném polygonu. Pro letošní rok jsem domluvili jízdy s dakarskou buggy na místě spolujezdce. V Uherské Hradišti budeme nově jezdit v terénu s Nissanem Patrol a Hummerem H2.

Nový rallye zážitek s Pavlem Valouškem v Mitsubishi Lancer Evo, jedinečná příležitost pro všechny fanoušky motoristických sportů, svezete mistra v rally Pavla Valouška a dozvíte se mnoho zajímavých informací ze světa rally. Jezdí se na okresních silnicích, nicméně trasy jsou vždy vybrané pro co nejintenzivnější zážitek. Tento zážitek si můžete užít v okolí Prahy, Benešova, Brna a ve Zlíně.

To je vše, další zážitkové novinky budou následovat i v letošním roce 2022.

Děkujeme za přízeň a opatrujte se,

Ladislav a Marika Meškánovi

Pošlete tip svým blízkým Sdílejte tip na dokonalý zážitek!