Patříte mezi milovníky pečení, nebo byste se naopak rádi péct naučili? Potom právě pro vás jsou určeny naše kurzy pečení. Naučte se upéct křehké makronky, vynikající éclairs, dokonale nazdobit dortíky nebo všechny vychytávky na odpalovaná těsta. Naučte se připravovat delikátní dezerty jako mistři cukráři...👨🍳
Tento zážitek už bohužel nenabízíme. Můžete si však vybrat z podobných.
Při rezervaci zážitku si zvolíte kurz, který chcete absolvovat! Můžete se naučit připravit jedinečné francouzské éclairs, výborné makronky, upéct skvělý dort nebo vyzkoušet připravit odpalované těsto na 3 způsoby. Záleží jen na vás, který kurz je ten pravý! A co byste se chtěla naučit nebo v čem byste si přála se zlepšit...
Kurzy probíhají v předem stanovených termínech a jsou vedeny profesionálními cukráři v malých skupinkách pro maximálně 12 účastníků, aby měl lektor prostor se vám věnovat a vše vysvětlit. Během čtyřhodinového kurzu se tak naučíte a dozvíte vše, co pro přípravu delikátního dezertu potřebujete.
Na místo je nutné přijít před začátkem kurzu, aby se vyřídili všechny nezbytné formality a administrativa. Na začátku kurzu si utvoříte dvojici, ve které bude celý večer pracovat. Tato dvojice dostane přidělené pracovní místo, suroviny, pracovní pomůcky a cukrářské recepty. Lektor vám bude ukazovat pracovní postup a vy budete připravovat jídlo společně s ním. Hotové výrobky si na místě můžete sníst nebo si je odnést domů v připravených krabičkách. Na konci kurzu společně s lektorem kurzu posedíte a proberete celý večer u sklenky dobrého vína...
Naučíte se připravit odpalované těsto na éclairs, připravíme si základní cukrářský krém patissiére (žloutkový krém), čokoládový krém, smetanovo-vanilkový krém a mascarpone krém s malinami, kterými upečené éclair naplníme, dozdobíme polevou (malinová, karamelová, čokoládová ganache) a francouzská delikatesa je na světě. Věděli jste, že éclairs ve francouzštině znamená blesk? Možná právě proto, jak bleskově zmizí z talíře😀...
Patříte mezi milovníky makronek, s námi se je naučíte připravit doma! Během našeho kurzu si upečete makronky z kakaového i základního mandlového těsta, připravíme dokonale vyladěnou čokoládovou ganache a různé druhy náplní nebo krémů, kterými upečené makronky naplníme. A co nimi po upečení uděláte? To je jen na vás 😀!
Hledáte inspiraci pro pečení dortů nebo byste ráda vyzkoušela svůj úplně první dort! Potom právě pro vás je určen tento kurz!
Odpalovaného těsta už se nemusíte bát! Naučíme vás připravit odpalované těsto hned na 3 způsoby. Upečeme si společně věnečky Paris Brest, francouzské kakaové větrníčky Craquelin nebo prvorepublikové věnečky. Naučíme se vyrobit lísko-oříškový krém, základní cukrářský krém patissiére (žloutkový krém), smetanovo-vanilkový krém a 100% praliné krém, kterými si upečené výrobky naplníme.
Obvykle 3,5 hodiny. Nikam nechvátáme, až uvaříme, tak uvaříme.
Pokud není uvedeno jinak, ve všední dny začínáme v 18.00 hod., o víkendech v 11.00 hod. Dostavte se, prosím, 15 minut před začátkem kurzu z důvodu administrativních úkonů.
Minimálně 5 a maximálně 12. Kapacita pracovního prostoru je 16 osob.
Úplně pro všechny! Nezáleží na tom, jestli už máte nějaké cukrářské zkušenosti nebo o pečení nevíte vůbec nic. Důležitá je hlavně chuť vyzkoušet něco nového. Kurz pečení je určen pro všechny věkové skupiny od začátečníků přes středně pokročilé až po pokročilé cukráře a cukrářky.
Není třeba si cokoliv nosit. S sebou si přineste pouze dárkový poukaz. Půjčíme vám zástěru, připravíme suroviny potřebné pro přípravu menu i pracovní pomůcky. V ceně kurzu je zahrnut i následný úklid. Jako občerstvení během kurzu jsou pro vás připraveny vybrané nealkoholické i alkoholické nápoje a drobné občerstvení.
Cukrářské výrobky si odnesete domů v připravených krabičkách.
Kurzy pečení probíhají celoročně v předem stanovených termínech. Zážitek rezervujete vyplněním rezervačního formuláře na našich stránkách.
Při rezervaci zážitku si zvolíte kurz, který chcete absolvovat! Můžete se naučit připravit jedinečné francouzské éclairs, výborné makronky, upéct skvělý dort nebo vyzkoušet připravit odpalované těsto na 3 způsoby. Záleží jen na vás, který kurz je ten pravý! A co byste se chtěla naučit nebo v čem byste si přála se zlepšit...
Kurzy probíhají v předem stanovených termínech a jsou vedeny profesionálními cukráři v malých skupinkách pro maximálně 12 účastníků, aby měl lektor prostor se vám věnovat a vše vysvětlit. Během čtyřhodinového kurzu se tak naučíte a dozvíte vše, co pro přípravu delikátního dezertu potřebujete.
Na místo je nutné přijít před začátkem kurzu, aby se vyřídili všechny nezbytné formality a administrativa. Na začátku kurzu si utvoříte dvojici, ve které bude celý večer pracovat. Tato dvojice dostane přidělené pracovní místo, suroviny, pracovní pomůcky a cukrářské recepty. Lektor vám bude ukazovat pracovní postup a vy budete připravovat jídlo společně s ním. Hotové výrobky si na místě můžete sníst nebo si je odnést domů v připravených krabičkách. Na konci kurzu společně s lektorem kurzu posedíte a proberete celý večer u sklenky dobrého vína...
Naučíte se připravit odpalované těsto na éclairs, připravíme si základní cukrářský krém patissiére (žloutkový krém), čokoládový krém, smetanovo-vanilkový krém a mascarpone krém s malinami, kterými upečené éclair naplníme, dozdobíme polevou (malinová, karamelová, čokoládová ganache) a francouzská delikatesa je na světě. Věděli jste, že éclairs ve francouzštině znamená blesk? Možná právě proto, jak bleskově zmizí z talíře😀...
Patříte mezi milovníky makronek, s námi se je naučíte připravit doma! Během našeho kurzu si upečete makronky z kakaového i základního mandlového těsta, připravíme dokonale vyladěnou čokoládovou ganache a různé druhy náplní nebo krémů, kterými upečené makronky naplníme. A co nimi po upečení uděláte? To je jen na vás 😀!
Hledáte inspiraci pro pečení dortů nebo byste ráda vyzkoušela svůj úplně první dort! Potom právě pro vás je určen tento kurz!
Odpalovaného těsta už se nemusíte bát! Naučíme vás připravit odpalované těsto hned na 3 způsoby. Upečeme si společně věnečky Paris Brest, francouzské kakaové větrníčky Craquelin nebo prvorepublikové věnečky. Naučíme se vyrobit lísko-oříškový krém, základní cukrářský krém patissiére (žloutkový krém), smetanovo-vanilkový krém a 100% praliné krém, kterými si upečené výrobky naplníme.
Obvykle 3,5 hodiny. Nikam nechvátáme, až uvaříme, tak uvaříme.
Pokud není uvedeno jinak, ve všední dny začínáme v 18.00 hod., o víkendech v 11.00 hod. Dostavte se, prosím, 15 minut před začátkem kurzu z důvodu administrativních úkonů.
Minimálně 5 a maximálně 12. Kapacita pracovního prostoru je 16 osob.
Úplně pro všechny! Nezáleží na tom, jestli už máte nějaké cukrářské zkušenosti nebo o pečení nevíte vůbec nic. Důležitá je hlavně chuť vyzkoušet něco nového. Kurz pečení je určen pro všechny věkové skupiny od začátečníků přes středně pokročilé až po pokročilé cukráře a cukrářky.
Není třeba si cokoliv nosit. S sebou si přineste pouze dárkový poukaz. Půjčíme vám zástěru, připravíme suroviny potřebné pro přípravu menu i pracovní pomůcky. V ceně kurzu je zahrnut i následný úklid. Jako občerstvení během kurzu jsou pro vás připraveny vybrané nealkoholické i alkoholické nápoje a drobné občerstvení.
Cukrářské výrobky si odnesete domů v připravených krabičkách.
Kurzy pečení probíhají celoročně v předem stanovených termínech. Zážitek rezervujete vyplněním rezervačního formuláře na našich stránkách.