Army zážitky v Brně 2021

26. 10. 2020 18:03

Nové termíny na army zážitky v Ořechově u Brna. V roce 2021 se naposledy areál otevírá pro veřejnost, dále bude areál sloužit pro firemní akce.

Army zážitky v Brně 2021

 

Balíčky army zážitků pro děti i dospělé v roce 2021 naposledy. Areál se nadále bude zaměřovat na pořádání firemních akcí.

 

Co můžete v army parku zažít?

Hodnost praporčík 7+

Jako praporčík vyzkoušíte zábavnou formou práci s minohledačkou, prověříte svou zdatnost na opičí dráze, přesnost při střelbě s lukem a s paintballovou puškou (18 ran). Největším zážitek bude jistě projížďka na BVP, instruktor vás sveze v areálu bojovým vozidlem pěchoty. V závěru vás ještě čeká hodinová prohlídka podzemního muzea.

Hodnost kapitán 11+

Jako kapitán zažijete pořádnou paintballovou bitvu na jednom z nejlepších paintballových hřišť v ČR.
V ceně je veškeré vybavení včetně 100 kuliček. Kondici si otestujete na překážkové dráze postavené po vzoru vojenských výcvikových drah. Budete skákat, šplhat, podlézat a plazit se, zkrátka pravý vojenský bootcamp. Vyzkoušíte si střelba slepými náboji ze samopalu SA58 včetně rozborky a sborky. Na obrněném pásovém transportéru BVP projedete dokola náš areál a zažijete, jaké to je sedět v pancéřovém obrovi o váze 14 tun. V závěru si prohlédnete podzemní vojenské muzeum cca 1 hodina.

Hodnost major 18+

Jako major se na 10 minut posadíte za volant Land Roveru nebo se svezete v Humvee dle dostupných vozidel. 10 minut bude prohánět čtyřkolky na speciální dráze, zastřílíte si slepými náboji ze samopalu SA58 včetně rozborky a sborky a na obrněném pásovém transportéru BVP projedete dokola náš areál a zažijete, jaké to je sedět v pancéřovém obrovi o váze 14 tun. V závěru si prohlédnete podzemní vojenské muzeum cca 1 hodina.

Veškeré termíny pro rok 2021 najdete u produktů pod mapou.

Ceny a popisy army zážitků najdete ZDE.

Pošlete tip svým blízkým Sdílejte tip na dokonalý zážitek!