Dárek na Valentýna

29. 1. 2020 19:44 Zážitky

Hledáte dárek na Valentýna?😘 Chtěli byste darovat něco netradičního a mimořádného co si společně užijete? Podívejte se na naše tipy nejlepších dárků pro páry k Valentýnu.

Dárek na Valentýna

 

Jaký je ten pravý valentýnský dárek?

Nevíte si rady s výběrem valentýnského dárku? Plyšoví medvědi se srdíčkem a přáníčka nejsou nic pro vás? Hledáte něco netradičního a mimořádného? Darujte zážitek, který prožijete společně! 😍 A teď už pojďme na to…

1) Degustační menu

Degustační menu je nejlepší volbou jako dárek na Valentýna, pokud tedy zrovna nejste „na dietě“. Výběr té pravé restaurace nemusí být snadný úkol, proto sázíme na prověřené jistoty. A jako valentýnský dárek vám můžeme vřele doporučit degustační menu v kterékoliv z námi vybraných restauracích… Degustační menu si u nás můžete vybrat každý den v Tančícím domě nebo od pondělí do soboty pravé thajské menu v Holešovicích. Ostatní města připravujeme. 

2) Dokonalá masáž

Nechte se hýčkat profesionály. Darujte poukaz pro jednu osobu, nebo si užijte masáže společně. V nabídce najdete různé druhy se zaměřením na určité části těla, nebo zvolíte jednoduše regenerační masáž. Nejoblíbenější zážitek na Valentýna si oba určitě užijete. Pokud si přejete masáž užít společně, kupte si dvě stejné masáže a zarezervujte na stejný den, třeba i na Valentýna :-) Masáže můžete objednávat každý den. Nabízíme masáže v 9 lokalitách.

3) Úniková hra

Bojíte se rádi, milujete horory, dobrodružství nebo detektivní hry? I pro vás máme skvělý tip na dárek – jednu z nejstrašidelnějších her na světě! Nemusíte za ní cestovat přes půl světa, protože ji najdete v Praze.😀 V nabídce máme samozřejmě únikovky i v jiných městech. Myslíte si, že to není zrovna romantický dárek? Ne, není! Ale musíme být opravdu všichni romantici tělem i duší? Každý si přece na Valentýna zaslouží dárek podle svého gusta. A na druhé straně, není na výpravě do starého domu, za svitu baterek, přece jen taky něco romantického? Pokud očekáváte něco jiného, méně děsivého, určitě si z nabídky únikových her vyberete. Hry je možné hrát každý den.

Únikovka Dům duchů v Praze

4) Zážitkový pobyt

Absolutní klasika mezi romantickými zážitky. Svíčky, květiny, večeře a noc na zámku… Co víc si jako dárek v Valentýnu můžete přát! Ale věděli jste, že zážitkový pobyt není jen nekonečná romantika? Může to být třeba i wellness pobyt, pivní lázně nebo dokonce víkend v pivovaru. Nejlepší valentýnský pobyt je jednoznačně v zážitkovém hotelu OROOM.

5) Rande v jeskyni

Rande k zamilovaný patří, ale rande v jeskyni? Klasické rande za tímto zážitkem nehledejte! Spíše pořádnou dávku adrenalinu, který si užijete společně. Křena vám tu bude dělat zkušený instruktor, který u tohoto zážitku rozhodně nesmí chybět! Společně se vydáte do 40 metrů hluboké jeskynní průrvy v Moravském krasu. Rande v jeskyni můžete zažít každou sobotu.

6) Tandem bungee jumping

Skočte do toho po hlavě, po nohách, zkrátka jak chcete! Tandem bungee jumping je skvělým dárkem nejen k Valentýnu. I když historky o jeho vzniku ukazují na pravý opak! Mluví totiž o ženě, která ve snaze utéct před svým mužem, vylezla na strom, uvázala si kolem nohou liánu a vrhla se střemhlav dolů. Liána ženě zachránila život, to její muž už takové štěstí neměl. Pokud se tedy někdy rozhodnete skočit, tak jedině na společném laně…  Bungee jumping si můžete užít i 16.2.2024 v Harrachově, ale samozřejmě jiné dny.

7) Chocotopia

Valentýn strávený v Chocotopii je naším tipem pro milovníky čokolády. Prohlédněte si společně muzeum čokolády a vyrobte si vlastní čokoládu.

8) Větrný tunel

Zažijete stav beztíže v unikátní letové komoře, sice se nebudete vznášet ve větru o rychlosti až 270 km/h společně, ale vzájemně se budete podporovat a sledovat, zážitek tak sdílíte společně, jelikož skleněná větrná komora je samozřejmě průhledná. A proč si pak nezajít na dobrou večeři :-)

9) Vyhlídkový let letadlem

Nepřinesl modré z nebe, tak si pro to rovnou společně doletíte :-). Létáme po celé ČR, každá lokalita nabízí svoje NEJ. Z Příbrami se proletíte nad hrady a zámky, z Hosína se proletíte na České Budějovice a hlavně nad krásný Český Krumlov.

10) Kurz malování s degustací vín

Kurz malování vínem je trochu netradiční tip, ale proč nestrávit skvělý večer vytvářením uměleckého díla s degustací vín. Společně strávený večer je skvělým tipem na Valentýna. Vybrat si můžete i klasické malování.

V tomto článku je uvedeno jen několik našich tipů na dárky k Valentýnu. Kompletní nabídku zážitků, které si můžete užít ve dvou, najdete v kategorii ZÁŽITKY PRO DVA.
Některé zážitky je možné realizovat každý den, ale můžete také předat poukaz a společně si v klidu naplánovat termín. 

Pošlete tip svým blízkým Sdílejte tip na dokonalý zážitek!