Dárek pro učitele

21. 6. 2020 16:21

Jak se nejlépe rozloučit se svou oblíbenou učitelkou nebo učitelem, darujte zážitek s osobním věnováním. Podívejte se na naše tipy vhodných dárků pro učitele.

Dárek pro učitele

Znáte svého kantora dobře a víte co se mu líbí? Pak je to jednoduché a snadno dárek vyberete. Pokud ovšem nemáte vůbec tušení co vybrat, věnujte univerzální poukaz, nebo se inspirujte našimi tipy na dárek, zážitek si u nás může případně kdykoliv vyměnit.

Let balónem nebo vyhlídkový let letadlem

Tradiční zážitek, který nabízíme ve více lokalitách, tímto dárkem rozhodně chybu neuděláte. Létá se v malých koších, aby byl zážitek co nejintenzivnější. Let letadlem je privátní pro 1 - 3 osoby.

Bungee Jumping nebo Tandemový seskok

Miluje váš oblíbený učitel/ka adrenalin, tak proč ne rovnou ten největší a nemusíte se o ně bát, jedná se o naprosto bezpečný zážitek. 

Pobyty a masáže

Nejtradičnější dárek, po náročním školním roce potřebují trochu odpočinku a relaxace, vyberte jim krásný pobyt a nebo masáž.

Kurz přežití, trochu netradiční záležitost, která dokonale vyčistí hlavu :-).

Dalším klasickým zážitkem je let ve větrném tunelu v Praze, nebo únikové hry. V neposlední řadě doporučujeme degustační večeře a další zážitky, které na našich stránkách najdete, každý má holt jiný vkus.

Přejeme krásný konec školního roku :-)

Pošlete tip svým blízkým Sdílejte tip na dokonalý zážitek!