Dokonalý zážitek a covid 19

8. 4. 2020 12:08

Vážení zákazníci, reagujeme na množící se dotazy ohledně fungování v době pandemie, v krátkosti jsme v tomto článku popsali fungování e-shopů a provozovatelů, vše jede dál😉.

Dokonalý zážitek a covid 19

Fungování našeho e-shopu v době pandemie

Objednávky fungují ve standardním režimu, platnost poukazů je 1 rok od zakoupení. V této době je nutné si poukaz registrovat. Pokud bude váš zážitek výrazně omezen, registrovaný poukaz o dobu nemožnosti realizace zdarma prodloužíme. V roce 2020 došlo k omezení především vnitřních prostor, poukazy bylo možné využít i letos. Tento rok zatím vyraznější omezení nenastalo, především u automobilových zážitků proběhla sezóna bez rušení jakýchkoliv termínů. 

Pandemie 2020

Bungee jumping plánuje zahájení v omezeném režimu již v druhé polovině dubna. Supersporty je již možné rezervovat na květen, stejně tak testování s BMW má své termíny na léto a na podzim. Lety balónem zatím rezervujeme nejdříve na květnové termíny. O zahájení sezóny jednotlivých provozovatelů vás budeme na tomto blogu informovat. Veškeré učiněné rezervace, budeme po zveřejnění termínů okamžitě vyřizovat. Registrované poukazy budeme po dobu omezení prodlužovat.

Pandemie 2021

Rok 2021 je u většiny zážitků bez omezení. Sezóna u automobilových zážitků proběhla v roce 2021 ve všech předepsaných termínech. To samé očekáváme (pevně věříme) i v roce 2022. Omezení od listopadu především u zážitků konajících se ve vnitřním prostoru a to včetně vyhlídkových letů, školy smyku, kde je požadované ukončené očkování nebo PCR test. Povinnost nošení roušek je zatím standardem.

Buďte na sebe opatrní a myslete pozitivně, pandemie tu s námi pořád nebude :-).

Za Dokonalý zážitek, Ladislav a Marika Meškánovi

Pošlete tip svým blízkým Sdílejte tip na dokonalý zážitek!