Dopis Ježíškovi

20. 9. 2022 20:22 Aktuality

Dopis Ježíškovi nepíši jenom děti. Pokud Ježíškovi nenapíšete, nebude přece vědět, co vám má nadělit a možná se dočkáte zcela nevhodného dárku.

Dopis Ježíškovi

Jak napsat v dospělosti Ježíškovi

Chtěli byste dostat konkrétní dárek na Vánoce a nevíte jak to ostatním naznačit? Jako děti jsme to měli jednoduché, napsali jsme dopis Ježíškovi a dali za okno, ale co teď? Pokud toužíte najít pod stromečkem zážitkový poukaz, řešení by tu bylo.

Konec nevhodných nebo dokonce zcela zbytečných dárků, je na čase říct si o dárek, který skutečně chcete😊Většina dárců chce dárkem překvapit a nemůže se dočkat dne, kdy si příjemce onoho dárku překvapení rozbalí.

Ale co když to není, to co si skutečně přáli, nastane umělý úsměv a poděkování ze slušnosti, něco podobného jsme mohli vidět ve filmu Pelíšky (díky táto). Přitom řešení je celkem jednoduché, stačí využít sociální média a nenápadně naznačit po čem vaše srdce touží.

Dopis Ježíškovi

Předpokladem je používání Facebooku nebo Twitteru a mít na sociálních mediích přátelé, kteří jsou potencionálními dárci onoho vytouženého dárku, tedy nejlépe rodinný příslušníky.

První krok je vybrat si konkrétní zážitek a na pravé straně u popisu produktu najdete kouzelná tlačítka s ikonou Facebooku a Twitteru. Teď už stačí jenom kliknout a sdílet zážitek, který se vám líbí. Nenápadně tak naznačíte, po čem toužíte a máte slušnou šanci, že se svého vysněného dárku dočkáte.

Ještě to můžete okořenit komentářem, dejme tomu, že se vám líbí tandemový seskok. Dáte sdílet a napíšete „tak tohle bych chtěl zažít“, nebo ještě méně nenápadně „taky jednou skočím “ 😊 Toužíte třeba po Ferrari, respektivě po jízdě ve Ferrari, sdílejte produkt a napište komentář „tak tohle bych chtěl řídit“ 

Pošlete tip svým blízkým Sdílejte tip na dokonalý zážitek!