Nový Ford Mustang Shelby

19. 10. 2020 19:15

Fantastický a jedinečný Ford Mustang Shelby GT350 nově v nabídce. Americkou ikonu s výkonem 533 koní si nově můžete užít v Praze. Je to také náš tip na vánoční dárek.

Nový Ford Mustang Shelby

 

Ford Mustang Shelby GT350 byl do nedávna nejvýkonějším Fordem všech dob. Překonala ho novinka Ford Mustang Shelby GT500, která nyní přichází na trh.Bohužel se do Evropy stejně jako GT350 nedostane. O to víc jsme rádi, že vám tento jedinečný supersport můžeme nabídnout. V České republice se prodává pouze Mustang GT 5.0, ale to je doslova čajíček oproti téměř závodnímu speciálu Shelby GT350.

Jaké má Shelby GT350 parametry?

Ford Mustang Shelby GT350 pohání osmiválec 5,2 l s výkonem 533 koní. Maximální točivý moment je 581 Nm a maximální rychlost 300 km/h. Zrychlení z 0 na 100 km/h za 4,2 sekundy. Obrovský zážitkem je již samotné posazení do závodních sedaček RECARO a první nastartování motoru, věřte, že jste nic podobného ještě neslyšeli.
Žádné jiné auto nebudí takové emoce.

Kde tohle monstrum půjčují?

Jízdu můžete zažít v Praze na zážitkové dálniční trase, kde vám garantujeme maximální emoce při každém sešlápnutí plynového pedálu. Na trase se nachází také 2 krátké tunely, kde si užijete autentický zvukový zážitek. A proč monstrum? Inu ve světě štíhlých supersportů, je Mustang úplně jiná káva a to poznáte hned jak se do Mustangu posadíte.

Jízdu ve Ford Mustang Shelby GT350, doporučujeme jako vánoční dárek pro automobilové nadšence, ale i pro děti, které mohu jízdu zažít na místě spolujezdce. 

Jízdu Mustangem můžete zakoupit ZDE.

Pošlete tip svým blízkým Sdílejte tip na dokonalý zážitek!