Krumlov na paddleboardu

12. 7. 2020 11:04

Nejlepší způsob jak si užít Vltavu v Českém Krumlově je na paddleboardu, zábava pro jednotlivce i pro celou rodinu👍

Krumlov na paddleboardu

Dokud si nestoupnete na paddleboard a neujedete první metry na řece, neuvěříte kolik zábavy lze zažít při splouvání řeky Vltavy. Paddleboard je něco jako surfovací prkno, na kterém klečíte nebo stojíte a pomocí pádla udáváte směr a rychlost. Možná se vám může zdát tento způsob sjíždění řeky příliš náročný, ale nemusíte se ničeho bát, naše paddleboardy jsou jedny z nejstabilnějších na trhu, jízdu tak zvládne i úplný začátečník. Pro celou rodinu nebo partu přátel je tu horká novinka v podobě BIG PADDLEBOARDU a věřte, není lepší zábavy na řece, než s tímto úžasným vynálezem.

Hurá na paddleboard

Pokud se rozhodnete pro jízdu na paddleboardu nebo byste rádi tento zážitek někomu dopřáli jako dárek, není nic jednoduššího, než se obrátit na nás. V nabídce máme výlety na klasickém paddleboardu i na obrovském BIG PADDLEBOARDU, na kterém se může za dobrodružstvím vydat i celá rodina. 

Můžete si zvolit trasu i délku výletu, je libo kratší projížďka Českým Krumlovem, nebo celodenní trasa z Rožmberku nad Vltavou? Jak již bylo řečeno, obtížnost si určujete sami, záleží jen na vás, zda pojedete v kleče nebo ve stoje. Největším zážitkem, ale zároveň nejnáročnějším způsobem, je jízda ve stoje. Zejména v mělké vodě, doporučujeme méně zkušeným jízdu v kleče, stejně tomu je u jezů, které většina lidí sjíždí v kleče nebo dokonce v sedě. Pokud si na jez netroufáte, snadno paddleboard přenesete. Jedním si však můžete být jisti, největším zážitkem na řece je jízda paddleboardem.

Nabídku výletů na paddleboardu najdete ZDE.

Nabídku výletů na BIGPADDLEBOARDU najdete ZDE.

Pošlete tip svým blízkým Sdílejte tip na dokonalý zážitek!