Famózní paintball v Praze

20. 3. 2020 18:51

Paintballové hřiště v bývalých kasárnách u Prahy nabízí největší paintballové bitvy v České republice. Půjčíme vám kompletní vybavení včetně zbraně a nekonečná zábava může začít. Vyrazte s námi na paintball :-)

Famózní paintball v Praze

Zážitkový paintball

Hledali jsme nejlepší areály pro paintball a podařilo se domluvit 2 úžasné areály bývalých kasáren v Praze. V současné době hledáme další areály v České republice, ale nenabídneme spolupráci jen tak někomu. Paintballové hřiště na malém prostoru s umělými překážkami u nás nehledejte, nabízíme daleko víc, než jen obyčejný paintball. K hraní nic nepotřebujete, vše vám na místě půjčí, stačí se jen dostavit :-)

Paintball Praha

Víme o nejlepším místě, kde si zahrát paintball?

Skvělé prostory bývalých kasáren na ploše 32000 m2. Zuřivá paintballová bitva se tu odehrává v zákopech, bunkrech a v 11 budovách, znáte snad lepší místo na paintball? Jedno z mála míst, kde je možné hrát i v noci za umělého osvětlení a je zde povolena pyrotechnika (samozřejmě bezpečná, pouze pro efekt). K dispozici vám budou toalety, šatna a bar. Areál nabízí mnoho variant a scénářů, nudit se tu rozhodně nebudete. Kasárna jsou také ideální k oslavě narozenin, jako rozlučka se svobodou a nebo jako teambuilding.

Paintball Praha

Co je to paintball?

Jedná se o bezkontaktní adrenalinový zážitek, při němž se k vyřazení protihráčů používá paintballová zbraň, která vystřeluje želatinové kuličky, naplněné netoxickou vodou rozpustným barvivem rozličných barev. Tyto kuličky jsou ze zbraně vypuzovány stlačeným vzduchem. Při zásahu cíle🎯 skořápka kuličky praská a okolí zásahu je potřísněné barvivem. Každý hráč musí mít oblek, helmu, brýle a chrániče, ve většině paintballových arén je zapůjčení vybavení zdarma.

Paintball Praha

Paintball jako dárek?

Paintball určitě potěší každého, kdo má rád zábavu. Můžete zakoupit voucher pro 1 osobu, která se zapojí v předem domluvené veřejné bitvě, které se konají téměř každý víkend. Můžete také darovat privátní hru, která je určena od 8 osob, celý areál bude jen pro vás. V neposlední řadě je paintball ideální jako firemní zážitek, nebo jako dárek pro zaměstnance nebo nezapomenutelná rozlučka se svobodou. Paintball mohou hrát hráči od 10 let.

Ceník paintballu najdete ZDE.

Pošlete tip svým blízkým Sdílejte tip na dokonalý zážitek!