Polygon Příbram

30. 4. 2020 20:01

Jaké zážitky nabízí polygon Příbram? Areál je zaměřený na motoristické zážitky, koná se zde škola smyku, jízda ve Ferrari a offroad programy.

Polygon Příbram

Zážitky na polygonu Dlouhá Lhota u Příbrami

Polygon Příbram si nejčastěji spojíte se školou smyku, která tu má již dlouholetou tradici. Kromě klasického kurzu bezpečné jízdy se zde můžete přihlásit na odpočet bodů. Praktická část probíhá na asfaltové ploše s kluzným povrchem a vodními plochy, kde se především trénuje Aquaplaning a smyk. Na školu smyku se může přihlásit každý, kdo si chce vyzkoušet různé krizové situace. V tomto areálu probíhá také výcvik bezpečnostních a záchranných složek.

Jízda ve Ferrari 488 Spider na okruhu o délce 2 250 metrů. Není to sice přímo okruh, ale trať ve tvaru U. Nicméně se jedná o nejlepší místo, kde si můžete užít Ferrari na plný plyn. Než si sednete za volant Ferrari, projede si celou trať s instruktorem v Safety-Caru. Pak už následuje vysněná jízda v supersportu Ferrari. Doporučujeme nechat si jedno kolo na svezení instruktorem. Trať je naprosto bezpečná, výjezdy ze zatáček jsou prostorné, nemá se prakticky co stát. 

Offroad polygon je součástí areálu, jezdí se zde především s Hummerem H2 a na čtyřkolkách. Trať měří zhruba 1 000 metrů a najdete zde kopce, bahno, a další přírodní překážky. Čtyřkolky i Hummer H2 řídíte. U Hummeru je s vámi ve voze instruktor, navíc si do kabiny můžete vzít 2 osoby jako doprovod.

V areálu byla vybudována trať pro dětské buginy. Opět se jedná o bezpečný zážitek pro děti do 15 let. Na výběr jsou dle věku dvě výkonnostní buginy. Rodiče mohou celou jízdu sledovat. Zážitky lze i různě kombinovat, po jízdě ve Ferrari usednete do kolosu Hummer H2, nebo na sedlo čtyřkolky. 

Pošlete tip svým blízkým Sdílejte tip na dokonalý zážitek!