Škola smyku v Trenčíně 2021

3. 11. 2020 20:12

Moderní škola smyku v Trenčíně nově v naší nabídce. Velmi užitečný a zároveň zábavný zážitkový dárek. V čem je škola smyku kousek do našich hranic výjimečná?

Škola smyku v Trenčíně 2021


Tak trochu jiná škola smyku

Většina výcvikových středisek nerozlišuje zda jste začátečníci nebo už pokročilejší řidiči, pro všechny je výcvik stejný, tak to ovšem není v Trenčíně. Právě tady si můžete zvolit kurz dle potřeby, pro úplné začátečníky, pokročilé řidiče, kteří se chtějí zlepšit své řidičské dovednosti a speciální kurz pro ty, co chtějí něco víc....

Na jaké kurzy se můžete přihlásit?

Compact pro začátečníky je standardní kurz, který by měl absolvovat každý začínající i pokročilý řidič. V tomto kurzu se naučíte velmi užitečné dovednosti, které se vám budou hodit k řešení krizových situací.

Gangster pro pokročilé je tak trochu jiný kurz. V tomto kurzu pro zkušené řidiče, se naučíte otočku otočku o 360°, průjezd zatáčky smykem a další dovednosti na limutu svého auta.

Intenziv pro pokročilé, kurz zaměřený na řešení smyku i náhlou překážku s chladnou hlavou, jako opravdový závodník. Naučíte se poznat limity svého auta, získáte jistotu při brždění, zkrátka, stane se z Vás lepší řidič.

Školu smyku v Trenčíně doporučujeme pro všechny, co jezdí autem, nikdy nevíte co se může při cestě přihodit. Zvláště začínající řidiči by tento kurz měli absolvovat, je to také náš tip na skvělý a velmi užitečný dárek. Stačí mít vlastní auto a řidičský průkaz na osobní automobil a pak se jen přihlásit na kurz a jste na cestě, stát se lepším řidičem.

Nabídka kurzů na https://www.dokonalyzazitek.cz/zazitek/skola-smyku-trencin

Pošlete tip svým blízkým Sdílejte tip na dokonalý zážitek!