Tankodrom Milovice

22. 10. 2020 18:56 Zážitky

Víte kde můžete řídit tank a další vojenskou techniku? Tankodrom Milovice je rozsáhlý vojenský areál, který najdete u Lysé nad Labem. Naše zážitky probíhají hned v sousedním areálu, kde je velkorysý prostor pro jízdu těžkou vojenskou technikou včetně tanků. V areálu se nachází střelnice a opuštěné vojenské objekty, které využíváme k různým zážitkovým programům.

Tankodrom Milovice

Zážitky na tankodromu u Milovic

Chcete si zavzpomínat jaké to bylo na vojně, obklopeni vojenskou technikou. Ty šťastnější z nás se svezli tankem nebo BPV, nebo dokonce dostali možnost ocelové kolosy řídit. Přijďte si to zopakovat do vojenského areálu u Milovic. Necháme vás řídit tank, bojové vozidlo pěchoty, můžete si zastřílet z palných zbraní, vyzkoušet trénink SWAT, nebo si zajezdit na čtyřkolkách. Všichni jsou vítáni včetně dětí, které svezeme v BVP i na korbě tanku, ideální dárek pro celou rodinu, nebo minimálně pro tátu se synem.

Tankodrom Milovice BVP

Jízdy a zážitky se ve vojenském areálu konají v pevně stanovených termínech, převážně o víkendech. Navštívit tankodrom mohou pouze osoby účastnící se zážitku, ostatním osobám je z bezpečnostních důvodů vstup zakázán. Z toho vyplývá, že se na zážitek dostanete pouze po předchozí rezervaci zážitku.

Co u Milovic zažijete?

Nezapomenutelné řízení bojového tanku. Dokážete ovládat 35 tun oceli, určitě ano, dostanete obrovský prostor pro zážitkovou jízdu na tankodromu, kde si vyzkoušíte průjezdy velmi náročným terénem. Chcete řídit ještě větší kolos, co třeba rovnou 55 tun vážící vyprošťovací tank? Netroufáte si na řízení, svezeme vás na korbě bojového tanku, stačí se jen pevně držet.
Zvládnete zkrotit 13 tunového pásového transportéru s výkonem 300 koní? Představte si jak uháníte v těžkém terénu s ocelovým kolosem rychlostí 60 km/h, šílené že? Netroufáte si na řízení, nabízíme svezení, které je vhodné i pro celou rodinu, oproti tanku jste přímo uvnitř ocelového monstra a není to tak náročné na držení.

Tankodrom Milovice zážitky
Máte rádi čtyřkolky? Tankodrom u Milovic je ideální místo pro jízdu na čtyřkolce pro pokročilé i pro úplné začátečníky. Zajímá vás jak probíhá výcvik jednotky rychlého nasazení S.W.A.T. Vyzkoušíte si různé scénáře včetně osvobození rukojmích. Výcvikem vás provedou skuteční profesionálové, na jeden den se stanete členy elitního komanda.
 

Zážitková střelba v Milovicích nabízí balíčky z několika druhů zbraní. Zastřílíte si z české pistole CZ i z legendárního revolveru Magnum. Z útočných pušek nabízíme Kalačnikov AK47, samopal VZ57 nebo třeba M16. V nabídce nemůže chybět brokovnice a hlavně odstřelovací puška.

Střelba Milovice

Podívejte se na kompletní nabídku army zážitků nejen v Milovicích, ale i v Ostravě a v Brně.
Toužíte po některém z výše uvedených zážitků? Sdílejte tento článek kliknutím na ikonu Facebooku nebo Twitteru níže a třeba vám to někdo z přátel koupí :-)

Pošlete tip svým blízkým Sdílejte tip na dokonalý zážitek!