Top 10 firemní akce

8. 8. 2020 12:24 Zážitky

Top 10 firemních akcí, jaké jsou podle nás nejlepší teambuildingové akce, které stmelí kolektiv a pobaví? Víme, které hry naučí lepší spolupráci v týmu, kde se dobře stmeluje kolektiv, naučí se něčemu novému a hlavně se budou královsky bavit.

Top 10 firemní akce

Proč teambuilding?

Od teambuildingu se očekává, že naučí lidi spolupracovat, lépe se poznat, uvolnit se a něco zažít. Každá aktivita upřednostňuje něco jiného, je třeba si před výběrem dané aktivity položit otázku, co od toho očekávám? Chci pouze odměnit zaměstnance nebo kolegy, zlepšit vztahy, naučit lepší spolupráci a koordinaci v týmu? Podívejte se na top 10 firemních zážitků a pokud tam nenajdete co jste hledali, zkuste kompletní nabídku teambuildingových aktivit.

10. Sportovní auta

Klasika, která potěší zejména pánskou část týmu, kdo by nechtěl řídit třeba Ferrari nebo Lamborghini. Nejlepší zázemí nabízí Praha, kde se nachází prostorný hangár s barem a se širokou nabídkou sportovních aut. Zde je možné zajistit firemní akci od 6 do cca 40 osob. V první patře hangáru se nachází největší úniková hra inspirovaná Pevností Boyard, ideální kombinace se supersporty na jednom místě. V kombinaci je akce vhodná až pro 100 osob. Komornější akci je možné udělat i v Brně, Olomouci nebo v Ostravě.

Opravdu luxusní akci můžeme připravit na Masarykově okruhu v Brně, na to si však připravte rozpočet minimálně 150 000,-. Podstatně levnější alternativou je polygon Most a Brno. Sportovní auta lze také přistavit přímo před provozovnu kdekoliv v České republice.

9. Speleo nebo Canyoning

Jsou pouze dvě místa v České republice, kde je možné absolvovat speleo kurz. První z nich jsou Labské pískovce, kde se cca na 3 hodiny vydáte do jeskynního komplexu na průzkum. Druhou lokalitou je Moravský kras, kde jsou v nabídce dvě trasy, jedna adrenalinovější a druhá více pohodová. Akce je vhodná pro menší firemní akci do cca 15 osob.

Chcete ještě větší dávku adrenalinu a zábavy, canyoning ve Slovinsku je přesně to co hledáte. Skvělý nástroj na zlepšení vztahů a vzájemné spolupráce mezi kolegy i zaměstnanci. Nevýhodou je vyšší pořizovací cena.

8. Rally zážitek v Plzni

Skvělá lokalita pro rally akci je bývalé vojenské letiště Dlouhá Lhota u Plzně. Zde připravíme bezpečnou trať pro závodní speciály Ford, je zde také možný catering. Akce vhodná od 6 do 30 osob. Další variantou je polygon Brno, zde by jízdy probíhaly ve vozech Subaru WRX STi a Mitsubishi Lancer, akce opět vhodná do cca 30 osob. Pro menší počet osob můžeme uspořádat jízdy v závodní buggy na pěti autokrosových tratích.

7. Závod plachetnic na Lipně

Kurz plavby na plachetnici se závodem na závěr je nezapomenutelná akce pro všechny účastníky. Skvělý prostředek k zdokonalení spolupráce v týmu. Jedinou překážkou může být slabý nebo naopak silný vítr. Akce je vhodná i pro větší počet osob.

6. Škola smyku

Máte tým obchodníků, kteří používají služební auta, pak je pro vás škola smyku ideální firemní akcí. Kromě zábavy se jedná o velmi užitečný zážitek, který lze opět doplnit o catering. Akci můžeme uspořádat na okruhu Autodrom Most, na polygonu v Příbrami, Ostravě a v Trenčíně. Akce vhodná pro větší počet osob.

5. Větrný tunel Praha a Surf aréna

Jeden létá, ostatní se baví, ideální prostory pro firemní akci.  Prostory jsou reprezentativní a vhodné i pro větší počet osob. Na přání zajistíme kapelu, catering a další doplňkové programy. Výhodou těchto prostor je, že po celou dobu sledujete své kolegy v letové komoře.

Co může být zábavnějšího než sledovat své kolegy bojující se surfovacím prkně na umělé vlně a přitom si dopřávat kulinářský catering. Unikátní prostory s obří prosklenou výlohou, která odděluje bazén s umělou vlnou od restaurace. Část surfuje, zbytek poslouchá hudbu a užívá si catering. Firemní akce vhodná i pro větší počet osob, které se postupně na v surfování prostřídají. K tomu je možné zajistit i živou hudbu a udělat tak nezapomenutelný teambuilding.

4. Amatérský závod

Teambuilding pro menší počet osob. Jedná se o finančně náročnější akci na závodním okruhu Autodrom Most a Autodrom Brno. Pronajmeme vaší firmě závodní speciál BMW s kompletním servisem na amatérský závod, který se koná 4x ročně. Závodu se účastní další týmy s amatérskými i poloprofesionálními jezdci. Závodní licenci a předchozí zkušenosti se závody nejsou požadovány.

3. Paintball

Fantastické prostory bývalých kasáren nebo raketové základny, to je nevyšší level paintballové bitvy. Paintball je ideální pro spolupráci v týmu a to tou nejlepší možnou zábavou. Catering je zde samozřejmostí.

2. Kingdome Come a Prison Island

Nejlepší únikové hry pro teambuilding. Netradiční unikátní hra až pro 30 osob na tvrzi Malešov nebo Prison Island až pro 100 osob inspirovaný televizní hrou Pevnost Boyard. Chcete nezapomenutelný teambuilding, tak tady ho máte. Hra je soutěživá, ale zároveň orientovaná na spolupráci v týmu. Kingdome Come se odehrává na středověké tvrzi Malešov s herci v historických kostýmech, Prison Island ve 30 místnostech s různorodými úkoly.

1. Kurz přežití

Netradiční zážitek jako teambuilding, na který účastníci nikdy nezapomenou, je jednoznačně kurz přežití. Rozděleni do malých týmů budete mít za úkol plnit úkoly a hlavně přežít v divočině. Můžete si vybrat variantu na 3 dny nebo extrémních 24 hodin.

Vybrali jste si u nás dokonalou firemní akci, nebo hledáte něco jiného, pošlete poptávku na e-mail: info@dokonalyzazitek.cz. Prohlédněte si kompletní nabídku teambuildingu. Samozřejmě zajistíme i klasický teambuilding v hotelu. Možná si říkáte, že tu chybí velmi oblíbený let balónem, ten jsme vynechali z jednoho prostého důvodu, pro let balónem potřebujete dobré podmínky, které se obtížně předpovídají, plánovat let balónem na určitý termín je velmi problematické a samozřejmě nejisté.
 

Pošlete tip svým blízkým Sdílejte tip na dokonalý zážitek!