Tvrz Hummer zážitky

19. 4. 2020 20:00

Za zážitky na Tvrz Hummer v Praze. Offroad areál nabízí jízdy Hummerem, bagrování, jízdy na čtyřkolce, Tatru a jízdu ve vojenském speciálu Humvee. Tvrz Hummer najdete v Horní Počernici u Černého mostu.

Tvrz Hummer zážitky

Za zážitky na Tvrz Hummer

Tvrz Hummer je přírodní zábavní park ve středověkém stylu zaměřený na zážitky, akce pro rodiny, svatby i firemní akce. Tvrz Hummer najdete v Horní Počernici u Černého mostu, do areálu se dostanete po dálnici, cca 10 minut jízdy autem.  Součásti tvrze je offroad polygon s 10 hektary přírodního terénu, kde se pořádají zážitkové jízdy.

Co můžete v Trvzi Hummer zažít

Jak už název napovídá, zajezdit si na offroad polygonu můžete především vozy Hummer. Kromě svezení nabízíme i možnost řízení, nebo rovnou kombinaci. Kromě jízd Hummerem, si můžete vyzkoušet bagrování a nebo ještě lépe kombinaci bagrování a jízdy Tatrou. Bagrem naložíš a Tatrou odvezeš :-). Součástí areálu je dráha pro čtyřkolky různých úrovní, na své si tak přijdou začátečníci i ostřílení čtyřkolkáři

Pokud se chcete naučit lépe zvládat svůj offroadový automobil v terénu, je pro vás ideální offroad kurz, nebo škola jízdy v terénu. Naučíte se jak zdolávat strmé sjezdy i výjezdy, nebezpečné náklony atd. Kromě zážitků se zde konají různé akce ve středověkém stylu, šermířské souboje, hudební a taneční vystoupení nebo třeba koňská show. 

Pošlete tip svým blízkým Sdílejte tip na dokonalý zážitek!