Úniková hra pro děti

23. 3. 2020 16:59 Zážitky

Hledáte únikovou hru pro děti? Podívejte se na naše tipy úžasných únikových her pro celou rodinu. V nabídce máme filmové i pohádkové příběhy již od 6 let. Úniková hra pro děti musí být zábavná a méně obtížná, nejlépe s pěkně zpracovanou místností jako má Wonderland nebo Star Wars.

Úniková hra pro děti

Nejlepší únikové hry pro děti

Určit minimální věk pro hraní dané únikové hry je poměrně složité. Každé dítě je v daném věku šikovné na něco jiného a proto je věk dětí u únikových her spíše doporučením. V žádném případě neberte děti na hororové únikové hry, zvláště v naší nabídce jsou jedny z nejstrašidelnější. Naštěstí máme velký výběr únikových her pro celou rodinu a tady je seznam námi doporučených únikovek, kde si užijte zábavu celá rodina. Obecně platí, že nejmladší aktivní hráč únikové hry, by měl být ve věku nejméně 6 let. U jaké únikovky se zabaví celá rodina? 

1. WONDERLAND

Vstupte do úžasného světa Wonderlandu, kde je vše tak trochu jinak. Wonderland je vhodný i pro děti od 6 let, některé úkoly zvládnou sami a u jiných jistě pomůžou rodiče. A kdyby si i rodiče nevěděli rady, kočička jistě napoví. Úniková hra Wonderland je inspirována Alenkou v říši divu, když budete šikovný, možná potkáte i králíka.

4. PRISON ISLAND

Prison Island je úniková hra pro celou rodinu ve stylu Pevnosti Boyard. Čeká vás 29 místností různých úkolů a hádanek, je jen na vás, do jakých místností si troufnete vstoupit. Některé úkoly vyžadují chytrost, další zase obratnost. Budete plnit netradiční úkoly v autentickém prostředí, zvláštní důraz je zde kladen na týmovou spolupráci. Až budete v Praze, neměli byste vynechat největší únikovou hru v České republice.

3. ÚNÍKOVÁ HRA TEREZÍN

Stejně jako výše uvedena Prison Island, se úniková hra v Terezíně inspiruje Pevnosti Boyard, kterou najdete vedle muzea Terezín. I zde na vás čekají fyzické úkoly a rébusy. Skvěle hodnocená hra je vhodná pro celou rodinu. Jako jediná v České republice je hra s průvodcem, který vysvětlí co je potřeba v daném místě udělat, něco jako paklíč. Úniková hra v Terezíně patří k největším hrám v České republice.

4. ÚNIK Z JESKYNĚ

Netradiční úniková hra v Moravském krasu pro celou rodinu. Žádné rébusy a hádanky, vaším úkolem bude pouze uniknout z jeskyně. Úniková hra je opět vhodná pro děti od 6 let. Obtížnost je závislá na věku dětí ve skupině, proto doporučujeme privátní vstup, kdy si můžete vyzkoušet jaké to je být ztraceni v jeskyni bez jakéhokoliv světla.

 

5. STAR WARS

Absolutní nutnost pro malé i velké fanoušky hvězdných válek. Úniková hra Star Wars je určena pro děti od 10 let. Hra je spíše lehčího charakteru, odehrávající se ve velmi autentickém prostředí, podaří se vám zachránit galaxii?

Náš tajný tip pro starší hráče. Těžko se určuje minimální věk u nejlepší únikové hry všech dob Kindgdom Come. Obecně je doporučován věk 15 let, ale i mladší si to tady nějakým způsobem užijí. Hra není vhodná pro děti do 10 let. Famózní úniková hra inspirovaná počítačovou hrou odehrávající se na tvrzi Malešov vás zavede zpět do středověku. K úspěšnému dokončení hry musíte obelstít obyvatele zdejší tvrze a spnit náročné úkoly.

Pokud se vám článek líbil, nebo chcete přátelům dát dobrý tip, sdílejte článek přes ikony níže. Veškeré uvedené únikové hry najdete na našem webu včetně popisu a ceníku.

Pošlete tip svým blízkým Sdílejte tip na dokonalý zážitek!