Zážitek Brno

8. 1. 2020 09:25 Zážitky

Vydejte se s námi za zážitky do Brna. Víme co můžete zažít na Masarykově okruhu, kam se vydat na tandemový seskok, kde si skočíte bungee jumping nebo kde najdete nejmodernější simulátorové centrum v České republice. Podívejte se naše tipy, nudit se v Brně rozhodně nebudete.

Zážitek Brno

Za zážitky do Brna

Když se řekne zážitek v Brně, většinu jistě napadne Masarykův okruh nebo zážitky s vínem, ale Brno nabízí mnohem víc. Podívejte se na naše tipy zážitků, které lze v Brně uskutečnit, nabídka se neustále rozšiřuje, proto doporučujeme navštívit stránku, kde najdete všechny zážitky v Brně a okolí pohromadě.

Letecké simulátory v Brně

Moderní letecké simulátory na jednom místě v Brně. Můžete se těšit na přesné plně funkční repliky kokpitů pod jednou střechou. To je obrovská výhoda, v jeden den si můžete vyzkoušet více simulátorů. V Brně je v současné době druhý nejlepší simulátor Boeingu a dokonce jeden z nejpropracovanějších simulátorů stíhačky v Evropě s vysouvací kabinou, konkrétně se jedná o stíhačku Hornet. A to není vše, v nejmodernějším simulátorovém centru ještě najdete simulátor stíhačky F16 a simulátor Spitfiru.

Kam dál?

Vyznavači únikových her si jistě přijdou na své při návštěvě Steampunk laboratory, žádné zámky a nesmyslné rébusy, ale skvěle zpracované prostředí a zábavné hlavolamy. Za zmínku také stojí simulátor formule s virtuální realitou, budete si připadat jako byste jeli skutečný závod. Nedaleký army park nabízí jízdy v BVP a na čtyřkolkách na teréní dráze v bývalé vojenské raketové základně. Všem, doporučujeme vyzkoušet jízdu v závodní buggy na autokrosovém okruhu Přibice u Brna nebo v Přerově. 

Vysoko nad Brnem

Podívejte se na Brno z horkovzdušného balónu. Let balonem nad Brnem či Pálavou je jistě nezapomenutelným zážitkem. Nemohou chybět ani vyhlídkové lety nebo dokonce akrobatický let závodním speciálem! Je libo něco ještě rychlejšího, co třeba let stíhačkou :-). Není to sice úplně stíhačka, ale rychlost proudového letadla Delfín L-29 je neuvěřitelných 700 kilometrů za hodinu.

Padáme z výšky dolů, aneb tandemový seskok v Prostějově pro největší odvážlivce. Záměrně si u tandemových seskoků vybíráme nejspolehlivější společnosti, mezi které tandemy v Prostějově jednoznačně patří. Není se tedy čeho bát, stačí si jen užít seskok ze 4 000 metrů.

A když už jsme dole, tak pojďme ještě níž a to rovnou do jeskyně. V Moravském krasu je ráj pro vyznavače speleologie a jeden z takových zážitků si můžete vyzkoušet. Speleo ferrata se 40 metrů hlubokou propastí je adrenalinový zážitek, který vás zasvětí do práce speleologa, tedy pokud se to prací dá nazývat. Pokud si na speleo ferratu netroufáte, zkuste speleo únikovou hru. Velmi netradiční zážitkem je flygoarding na Dalešické přehradě. Tento úžasný zážitek vám umožní létat nad vodou a skákat ve stylu delfínů.

Flyboarding Dalešice

Konečně Masarykův okruh

Samozřejmě nemůžou chybět motoristické zážitky na Masarykově okruhu v Brně. Pojďme rovnou na ten největší zážitek, který může fanoušek okruhových závodů zažít. Jedná se o amatérský závod Le Brno, kterého se jako amatér bez závodní licence můžete účastnit jako jezdec našeho týmu a pokud si netroufáte rovnou na závod, je tu možnost testovacích jízd. 

Horkou novinkou v nabídce je možnost řízení nebo svezení v supersportech na velkém okruhu. Půjčíme vám Toyotu Yaris, Porsche nebo Ferrari a Lamborghini. Nicméně se jedná o dražší zážitek, alternativou jsou jízdy na vedlejším polygonu, kde doporučujeme především zážitek Subaru vs Mitsubishi. Prohlédněte si kompletní nabídku jízd na okruhu v Brně.

Pošlete tip svým blízkým Sdílejte tip na dokonalý zážitek!