Zážitky v Ostravě

8. 1. 2020 09:32 Zážitky

Pojďme za zážitky do Ostravy. Drsná Ostrava s nádhernou přírodou Beskyd co by kamenem dohodil. Prožijte Ostravu zážitkově, stojí to tu za to :-).

Zážitky v Ostravě

Za zážitky do Ostravy

Nikdy jsem si nemyslel, že průmyslová Ostrava toho může tolik nabídnout. Když jsem Ostravu navštívil, pochopil jsem, proč jsou Ostraváci patrioti. Ostrava je město kontrastů, procházíte si industriální architekturu a když vás to omrzí, jste během půl hodiny v nádherné přírodě Beskyd. Například pobyt na zámku Zábřeh je zážitkově naprosto unikátní. Jste na zámku v nádherných pokojích a přitom kousek od industriální zóny. Jeden den si prohlížíte Ostravu a druhý den se vydáte na túru do Beskyd.

Automobilové zážitky na jednom místě

V Ostravě se nachází velký polygon, který nabízí terénní i asfaltové plochy. Můžete si tu užít jízdu Tatrou Truck Trial, Hummerem nebo buggy a pokud vám to bude málo, můžete si vyzkoušet driftování. Máte čerstvě řidičský průkaz, nebo si chcete vylepšit řidičské dovednosti, navštivte školu smyku.

No, a po absolvování školy smyku můžete zkusit Ferrari :-). V Ostravě je jedna z nejlepších zážitkových tras s průjezdem Klimkovickým tunelem a právě průjezd tunelem, je velký zážitek především pro vaše uši. Na výběr máte Ferrari, Lamborghini a nebo americkou klasiku Ford Mustang.

Hurá do Beskyd

Jak už bylo napsáno, Beskydy jsou kousek do Ostravy a pokud se vám nechcete jet autem, tak si zkrátka do Beskyd doletíte letadlem a co víc, letadlo do Beskyd můžete pilotovat. Nejlepší způsob jak si Beskydy užít, je jednoznačně z horkovzdušného balónu. V tichosti se vznášíte nad krásnou krajinou a kocháte výhledy a pokud dáváte přednost výhledu na město, tak se můžete proletět nad Ostravou.

Alternativou horkovzdušného balónu je vyhlídkový let letadlem. Velkou výhodou je možnost určení směru letu. Vylepšete si vyhlídkový let letadlem o možnost pilotování a máte dokonalý zážitek nebo dárek. Maximální adrenalin při bungee jumpingu z jeřábu. Skok z 50 metrů je obrovskou výzvu pro nejodvážnější. 

Tak co, ještě váháte, zda se vydat do Ostravy?

Kompletní nabídka zážitků v Ostravě.

Pošlete tip svým blízkým Sdílejte tip na dokonalý zážitek!