Nauč se dokonalé steaky!

Staň se steakovým mistrem! Nauč se vybrat správné maso a připravit z něj dokonale šťavnatý steak. Staň se hvězdou nejednoho letního grilování! :)

  • Další zážitky v lokalitě:
  • Praha

Zážitek je nedostupný

Tento zážitek už bohužel nenabízíme. Můžete si však vybrat z podobných.

Výměna zážitku zdarma
Originální dárkové věnování
Luxusní dárkové balení
Garance nejnižší ceny

Jak bude kurz přípravy steaků probíhat?

Po rezervaci zážitku se v předem dohodnutý den a čas sejdeme v naší kuchyni. Důležité je přijít na místo konaní zážitku včas, protože před kurzem samotným je nutné vyřídit všechny formality. Kurz probíhá pouze v malých skupinkách pro 5-12 účastníků, aby měl lektor prostor se vám věnovat a vše vysvětlit. Během čtyřhodinového kurzu se tak naučíte a dozvíte vše, co pro přípavu dokonale vyladěného steaku potřebujete.

Na začátku kurzu si utvoříte dvojici, ve které bude celý večer pracovat. Tato dvojice dostane přidělené pracovní místo, suroviny, pracovní pomůcky a cukrářské recepty. Lektor vám bude ukazovat pracovní postup a vy budete připravovat jídlo společně s ním. To následně sníte a mezitím naši pomocníci připraví pracovní místa na přípravu dalšího chodu. Každá dvojice vždy vaří kompletní menu. Po odvaření celého menu společně s kuchařem posedíme a probereme celý večer u sklenky dobrého vína.

Během čtyřhodinového kurzu se naučíte vše, co pro přípravu skvělého steaku potřebujete. Náš lektor a zkušený kuchař vám vysvětlí, jaké maso si na steaky nakoupit a proč je právě správný výběr masa pro dokonalý steak tak důležitý. Vyzkoušíte si základy zpracování masa a projdete si společně charakteristiku a techniky grilování. Nemůžeme zapomenout také na teplotu, která je při úpravě steaků obzvlášť důležitá...

Co se naučíte vařit?

  • steak ze svíčkové vs. striploin vs. hanger
  • steak z vepřového karé vs. panenka
  • steak z lososa
  • lehce kořeněný tatarák
  • gremolata
  • zeleninová salsa
  • zauzená bramborová kaše

Co je v ceně kurzu:

  • vychlazený welcome drink a malé občerstvení
  • ochutnávka pralinek
  • konzumace nápojů zdarma (domácí limonády, čaj, výběrová káva, kvalitní rozlévané víno)
  • kvalitní a čerstvé suroviny v BIO kvalitě pro přípravu menu
  • zapůjčení zástěry, pracovní pomůcky a následný úklid
  • plnohodnotné receptury
  • certifikát o absolvování kurzu
  • naše prostory jsou plně klimatizovány
  • všichni lektoři vedou kurzy v českém jazyce (pokud není požadavek na cizí jazyk)
  • max. 12 účastníků

Doplňující informace k zážitku

Jak dlouho kurz trvá?

Obvykle 3,5 hodiny. Nikam nechvátáme, až uvaříme, tak uvaříme.

V kolik hodin kurz začíná?

Pokud není uvedeno jinak, ve všední dny začínáme v 18.00 hodin, o víkendech v 11.00 hodin. Dostavte se, prosím, 15 minut před začátkem kurzu z důvodu administrativních úkonů.

Kolik účastníků bude na kurzu?

Minimálně 5 a maximálně 12. Kapacita pracovního prostoru je 16 osob.

Musím umět vařit?

Rozhodně ne. Naše lekce jsou koncipovány tak, že naučíme vařit i úplného lajka. Naopak ty, kteří už mají zkušenosti, naučíme další vychytávky s daným tématem spojené.

Co si mám s sebou přinést?

Není třeba si cokoliv nosit. Půjčíme vám zástěru, suroviny potřebné pro přípravu menu, pracovní pomůcky a následný úklid jsou zahrnuty v ceně kurzu. Stejně tak konzumace vybraných nealkoholických nápojů, piva, vína a kávy. Co si na kurzu uvaříte, to si také sníte.

 

Zobrazit popis Skrýt popis

Jak bude kurz přípravy steaků probíhat?

Po rezervaci zážitku se v předem dohodnutý den a čas sejdeme v naší kuchyni. Důležité je přijít na místo konaní zážitku včas, protože před kurzem samotným je nutné vyřídit všechny formality. Kurz probíhá pouze v malých skupinkách pro 5-12 účastníků, aby měl lektor prostor se vám věnovat a vše vysvětlit. Během čtyřhodinového kurzu se tak naučíte a dozvíte vše, co pro přípavu dokonale vyladěného steaku potřebujete.

Na začátku kurzu si utvoříte dvojici, ve které bude celý večer pracovat. Tato dvojice dostane přidělené pracovní místo, suroviny, pracovní pomůcky a cukrářské recepty. Lektor vám bude ukazovat pracovní postup a vy budete připravovat jídlo společně s ním. To následně sníte a mezitím naši pomocníci připraví pracovní místa na přípravu dalšího chodu. Každá dvojice vždy vaří kompletní menu. Po odvaření celého menu společně s kuchařem posedíme a probereme celý večer u sklenky dobrého vína.

Během čtyřhodinového kurzu se naučíte vše, co pro přípravu skvělého steaku potřebujete. Náš lektor a zkušený kuchař vám vysvětlí, jaké maso si na steaky nakoupit a proč je právě správný výběr masa pro dokonalý steak tak důležitý. Vyzkoušíte si základy zpracování masa a projdete si společně charakteristiku a techniky grilování. Nemůžeme zapomenout také na teplotu, která je při úpravě steaků obzvlášť důležitá...

Co se naučíte vařit?

  • steak ze svíčkové vs. striploin vs. hanger
  • steak z vepřového karé vs. panenka
  • steak z lososa
  • lehce kořeněný tatarák
  • gremolata
  • zeleninová salsa
  • zauzená bramborová kaše

Co je v ceně kurzu:

  • vychlazený welcome drink a malé občerstvení
  • ochutnávka pralinek
  • konzumace nápojů zdarma (domácí limonády, čaj, výběrová káva, kvalitní rozlévané víno)
  • kvalitní a čerstvé suroviny v BIO kvalitě pro přípravu menu
  • zapůjčení zástěry, pracovní pomůcky a následný úklid
  • plnohodnotné receptury
  • certifikát o absolvování kurzu
  • naše prostory jsou plně klimatizovány
  • všichni lektoři vedou kurzy v českém jazyce (pokud není požadavek na cizí jazyk)
  • max. 12 účastníků

Doplňující informace k zážitku

Jak dlouho kurz trvá?

Obvykle 3,5 hodiny. Nikam nechvátáme, až uvaříme, tak uvaříme.

V kolik hodin kurz začíná?

Pokud není uvedeno jinak, ve všední dny začínáme v 18.00 hodin, o víkendech v 11.00 hodin. Dostavte se, prosím, 15 minut před začátkem kurzu z důvodu administrativních úkonů.

Kolik účastníků bude na kurzu?

Minimálně 5 a maximálně 12. Kapacita pracovního prostoru je 16 osob.

Musím umět vařit?

Rozhodně ne. Naše lekce jsou koncipovány tak, že naučíme vařit i úplného lajka. Naopak ty, kteří už mají zkušenosti, naučíme další vychytávky s daným tématem spojené.

Co si mám s sebou přinést?

Není třeba si cokoliv nosit. Půjčíme vám zástěru, suroviny potřebné pro přípravu menu, pracovní pomůcky a následný úklid jsou zahrnuty v ceně kurzu. Stejně tak konzumace vybraných nealkoholických nápojů, piva, vína a kávy. Co si na kurzu uvaříte, to si také sníte.

 

Váš zážitek byl přidán do košíku