Bungee Jumping zahájení

19. 3. 2020 11:15 Aktuality

Vážení zákazníci, Bungee jumping zůstává v provozu pouze s omezením a to maximálně 5 seskoků za hodinu. Platí do zlepšení situace a zrušení vládních nařízení.

Bungee Jumping  zahájení

Na březnové termíny je možné poukazy rezervovat. Platí pro Bungee jumping v Harrachově i v Chomutově. Na seskok se samozřejmě musíte dostavit v rouškách. Doprovod prosíme v omezeném počtu, nejlépe max. 2 osoby. Přečtěte si článek CO JE TO BUNGEE JUMPING

Aktualizováno pro rok 2021

Bungee jumping v Harrachově stále v provozu po celý rok v nouzovém režimu. Seskoky jsou stále možné, ale s doprovodem maximálně 1 osoby. Je nutné přesně dodržovat rezervované časy. Vstup pouze v roušce. Bungee jumping v Chomutově v provozu od dubna, pevně věříme, že to bude již bez jakéhokoliv omezení. Seskoky z jeřábu pouze v dané termíny, které již najdete na našich stránkách. Bungee Jumping z televizní věže v Harrachově, je pouze omezen počet seskoků, termín se neruší. Jednotlivé termíny najdete u produktu.

Aktualizováno pro rok 2022

Bungee jumping je v roce 2022 v provozu bez omezování počtu osob. Nicméně je potřeba dodržovat aktuální vládní opatření, na jaře to bude očkování nebo PCR test. Stále je nutné nosit respirátory.

Aktualizováno 20.4.2022

Bungee jumping nyní bez omezení, nejsou potřeba respirátory a ani testy na Covid. Kompletní nabídka bungee jumpingu.

Děkujeme a opatrujte se, Ladislav a Marika Meškánovi.

Pošlete tip svým blízkým Sdílejte tip na dokonalý zážitek!