Kam na degustační menu v Praze

21. 5. 2024 17:42 Zážitky

Poradíme, kam vyrazit na nejlepší degustační menu v Praze a kde dostanou vaše chuťové pohárky pořádnou dávku extáze. Dva odlišné světy gastronomie.

Kam na degustační menu v Praze

Top degustační menu

Vybrat správnou restauraci, kde zažijete výjimečný gastronomický zážitek, může být pěkný oříšek. Naštěstí víme, kde zažijete chuťovou explozi při každém soustu a užijete si komplexní gurmánsky zážitek. Nemalý vliv na celkový prožitek má samozřejmě prostředí restaurace.

Kam za klasikou?

Máte rádi "klasickou" kuchyni, pak musíte vyrazit do Tančícího domu. Kromě dokonalého degustačního menu, si užijete jedinečný interiér restaurace v 5. patře Tančícího domu a samozřejmě nezapomenutelné výhledy na Prahu. O vaše mlsně jazýčky se postará tým okolo kuchařské hvězdy Ondřeje Slaniny. Těšit se můžete na 4chodové obědové menu nebo 5chodovou degustační večeři. Ceny za menu jsou zcela odpovídající kvalitě pokrmů a místa. Kompletní ceník najdete ZDE.

Chcete ochutnat orient?

Máte rádi orientální kuchyni, navštivte nejlepší restauraci specializovanou na thajskou gastronomii. Dokonale degustační thajské menu najdete ve stylové restauraci Pru 58 v Holešovicích. Menu připravené skutečnými mistry thajské kuchyně uspokojí i ty nejnáročnější jazýčky😉. Cena za degustační menu je nižší, než by se zde očekávalo, kompletní ceník najdete ZDE.


 

Připravte si vlastní degustační menu

Naučíme vás připravit si vlastní degustační orientální menu. Chcete se naučit příprau SUSHI, uvařit dokonalé thajské nebo vietnamské menu? Možná se budete divit, ale pod dohledem profesionálů to skutečně dokážete. Kurzy vaření jsou realizovány v restauraci Cafe Norská. Prohlédněte si nabídku včetně ceníku ZDE

Pošlete tip svým blízkým Sdílejte tip na dokonalý zážitek!