Degustační thajské menu je pro gurmány říše chutí a vůní! Abyste si vychutnali thajskou kuchyni, nemusíte za ní cestovat až do Thajska. Dokonale vyladěné thajské degustační menu si můžete dopřát i v pražských Vršovicích. Doporučujeme jako dárek🎁 pro páry.
Pochutnáte si na skvělém degustačním menu, plném autentických chutí. Tým profesionálních kuchařů pro vás připraví jídlo podle tradičních receptů, které nasbírali při toulkách po Asii. Přes osm let se toulali po Asii, aby vám tuto výjimečnou kuchyni mohli přiblížit. Učili se od pravých thajských babiček, které vaří již od útlého dětství. Vybrali jejich nejlepší starobylé recepty a přizpůsobili je k obrazu Café Buddha. Během této cesty získali dvě světová ocenění. Šéfkuchaři Café Buddha – thajská babička „Lucky“, Sofie Smith, Marek Partl a Štěpán Návrat – Vám vzkazují: „Připravíme pro Vás pravou gastro-zážitkovou cestu Asií, ochutnáte starobylé „ancient“ recepty thajských babiček i moderní „pan-asian“ jídla ovlivněné umem Sofie Smith.
Po příchodu do restaurace odevzdáte váš zážitkový poukaz a personál vás usadí k předem rezervovanému stolu. Během večera vám bude servírováno 7-chodové degustační thajské menu, připravené z prvotřídních surovin podle tradičních thajských receptů.
Tom Yum Nam Sai
krevety, thajská bazalka, čili, galangal, citrónová tráva, kafírové listy, rajče, houby, a koriandr
prawns, lemongrass & lime-leaf broth, thai basil, galangal, chilli, lime juice, tomato, coriander & mushroom
Thod Man Shrimpcakes & Green Mango Salad
křupavé krevetové domácí karbanátky, zelená sladkokyselá chilli omáčka, zelené mango, fazolky, limeta
homemade fried prawn cakes, thai green mango, green beans, lime, green sweet chilli sauce
Petchaburi Beef Tataki
tataki hovězí svíčková, thajská kokosová omáčka, zelené chilli, bazalka, koriandr, jarní cibule, šalotka, růžový pepř
Beef sirloin tataki, thai coconut sauce, green chilli, thai basil, coraiander, spring onion, shallot, pink pepper
Thai Som Tam & Gai Yang
grilované kuřecí stehenní kousky v citrónové trávě, thajská papája, zelené mango, mrkev, cherry rajče, zelené fazolky, čili, sušené krevety, rybí omáčka, limeta, cukrový sirup a restované arašídy
grilled chicken thigh marinated in lemongrass, Young papaya salad, thai green mango, green beans, cherry tomatoes, carrot, roasted peanuts, chilli, hot & sour dressing, garlic, shrimp floss
Butter Prawns, Rocket/ Bettel Tempura
krevety, přepuštěné máslo, čerstvé kari listy, rýžové víno, karamel, kokosová pralinka, tempura rukola a bettel
pan-fried prawns in clarified butter with fresh curry leaves, garlic, Shaoxing rice wine, red chilli, caramelised coconut, deep friedrocket & betel tempura in light Mattoni batter
Namtok Pla Fried Sea Bream
Tempurované filátka mořské pražmy, koriandr, máta, jarní cibule, citrónová tráva, šalotka, rýžový pudr, sušené čili, limetový dresink, palmový cukr, rybí omáčka
spicy, robust & herb salad with tempura fillet of sea bream, shallot, lemongrass, rice powder, dry chilli, lime dresiing, palm sugar, fish sauce
A Sweet Ending
Degustační menu v Café Budha si můžete vychutnat po celý rok. Mimo letní sezónu a v případě špatného počasí probíhá v interiéru restaurace.
Poukaz je možné uplatnit od pondělí do pátku od 16.30 do 21.00, v sobotu a neděli od 12.00 do 21.00. Rezervaci provádějte nejméně 3 dny před plánovaným termínem, pokud si chcete zarezervovat páteční nebo sobotní večerní termíny, je nutné jej z důvodu vyšší obsazenosti, rezervovat až 3 týdny předem. Není thajské menu to pravé, prohlédněte si nabídku dalších degustační menu.
Pochutnáte si na skvělém degustačním menu, plném autentických chutí. Tým profesionálních kuchařů pro vás připraví jídlo podle tradičních receptů, které nasbírali při toulkách po Asii. Přes osm let se toulali po Asii, aby vám tuto výjimečnou kuchyni mohli přiblížit. Učili se od pravých thajských babiček, které vaří již od útlého dětství. Vybrali jejich nejlepší starobylé recepty a přizpůsobili je k obrazu Café Buddha. Během této cesty získali dvě světová ocenění. Šéfkuchaři Café Buddha – thajská babička „Lucky“, Sofie Smith, Marek Partl a Štěpán Návrat – Vám vzkazují: „Připravíme pro Vás pravou gastro-zážitkovou cestu Asií, ochutnáte starobylé „ancient“ recepty thajských babiček i moderní „pan-asian“ jídla ovlivněné umem Sofie Smith.
Po příchodu do restaurace odevzdáte váš zážitkový poukaz a personál vás usadí k předem rezervovanému stolu. Během večera vám bude servírováno 7-chodové degustační thajské menu, připravené z prvotřídních surovin podle tradičních thajských receptů.
Tom Yum Nam Sai
krevety, thajská bazalka, čili, galangal, citrónová tráva, kafírové listy, rajče, houby, a koriandr
prawns, lemongrass & lime-leaf broth, thai basil, galangal, chilli, lime juice, tomato, coriander & mushroom
Thod Man Shrimpcakes & Green Mango Salad
křupavé krevetové domácí karbanátky, zelená sladkokyselá chilli omáčka, zelené mango, fazolky, limeta
homemade fried prawn cakes, thai green mango, green beans, lime, green sweet chilli sauce
Petchaburi Beef Tataki
tataki hovězí svíčková, thajská kokosová omáčka, zelené chilli, bazalka, koriandr, jarní cibule, šalotka, růžový pepř
Beef sirloin tataki, thai coconut sauce, green chilli, thai basil, coraiander, spring onion, shallot, pink pepper
Thai Som Tam & Gai Yang
grilované kuřecí stehenní kousky v citrónové trávě, thajská papája, zelené mango, mrkev, cherry rajče, zelené fazolky, čili, sušené krevety, rybí omáčka, limeta, cukrový sirup a restované arašídy
grilled chicken thigh marinated in lemongrass, Young papaya salad, thai green mango, green beans, cherry tomatoes, carrot, roasted peanuts, chilli, hot & sour dressing, garlic, shrimp floss
Butter Prawns, Rocket/ Bettel Tempura
krevety, přepuštěné máslo, čerstvé kari listy, rýžové víno, karamel, kokosová pralinka, tempura rukola a bettel
pan-fried prawns in clarified butter with fresh curry leaves, garlic, Shaoxing rice wine, red chilli, caramelised coconut, deep friedrocket & betel tempura in light Mattoni batter
Namtok Pla Fried Sea Bream
Tempurované filátka mořské pražmy, koriandr, máta, jarní cibule, citrónová tráva, šalotka, rýžový pudr, sušené čili, limetový dresink, palmový cukr, rybí omáčka
spicy, robust & herb salad with tempura fillet of sea bream, shallot, lemongrass, rice powder, dry chilli, lime dresiing, palm sugar, fish sauce
A Sweet Ending
Degustační menu v Café Budha si můžete vychutnat po celý rok. Mimo letní sezónu a v případě špatného počasí probíhá v interiéru restaurace.
Poukaz je možné uplatnit od pondělí do pátku od 16.30 do 21.00, v sobotu a neděli od 12.00 do 21.00. Rezervaci provádějte nejméně 3 dny před plánovaným termínem, pokud si chcete zarezervovat páteční nebo sobotní večerní termíny, je nutné jej z důvodu vyšší obsazenosti, rezervovat až 3 týdny předem. Není thajské menu to pravé, prohlédněte si nabídku dalších degustační menu.
Super 👍
Výborný:) je toho fakt hodně, tak přijďte hladový:)
Děkujeme za recenzi, podstatné je, že to skvěle chutná :-)
Degustační 7-chodové menu v thajské restauraci Café Buddha Norská jsme si maximálně užili. Zajímavé chuťové kombinace jednotlivých chodů společně s útulným prostředím samotné restaurace v nás zanechaly vzpomínky na příjemně strávený večer. Ještě jednou děkujeme!
Naprosto úžasné prostředí s úžasným personálem a excelentní kuchyní. Byli moc nápomocní při problému s řešením poukazu :) Moc jsme si to s přítelem užili. Děkujeme. :)