Nejlépe hodnocené zážitky 2020

30. 10. 2020 18:52

Sezóna u většiny zážitku je u konce a tak nastal čas trochu bilancovat. Sestavili jsme žebříček nejlépe hodnocených zážitků v roce 2020.

Nejlépe hodnocené zážitky 2020

 

Jaké zážitky jste nejlépe v tomto roce hodnotili? Od května, kdy jsme spustili nové stránky, dostáváte možnost ohodnit po prožití svůj zážitek. U nás je hodnocení 100% objektivní, jelikož je vše automatické a není tak možné nezveřejnit například negativní hodnocení. Jsem rádi za každou recenzi i v případě negativní, máme tak přehled o kvalitě poskytované služby a v případě pochybení ze strany dodavatele, jakékoliv nedostatky odstranit, případně také kompenzovat.

1. Subaru WRX Sti Český Krumlov

5 hvězdiček, ohodnotilo 13 zákazníků. Jízda v upraveném Subaru WRX Sti včetně adrenalinového svezení.

2. Tandemový seskok Hosín

5 hvězdiček, ohodnotilo 7 zákazníků. Tady to ani jinak být nemůže, jelikož skáčeme pouze s nejlepšími v oboru a samotný seskok je prostě nářez.

3. Větrný tunel Praha 

5 hvězdiček hodnotilo 6 zákazníků. Unikátní letová komora v Praze, kde můžete zažít stav beztíže a okusit sílu největšího hurikánu.

4. Privátní let balonem

5 hvězdiček hodnotilo 6 zákazníků. Co dodat, tradiční zážitek, který nikdy nezklame.

5. Subaru Sedlčany

4,9 hvězdiček, hodnotilo 10 zákazníků. Svezení se závodníkem v Sedlčanské kotlině rally speciálem Subaru.

6. Ferrari Příbram 

4,9 hvězdiček, hodnotilo 9 zákazníků. Jízda ve Ferrari na bezpečném polygonu, délka jednoho kola je 2 250 metrů.

7. Porsche polygon Brno

4,8 hvězdiček hodnotilo 6 zákazníků. Jízda na polygonu Autodromu Brno v Porsche 911. Na tomto polygonu si můžete užít i další auta.

8. Ferrari Brno 

4,8, hvězdiček hodnotilo 6 zákazníků. Dálniční jízda ve Ferrari, je to sice v běžném provozu, ale Ferrari si na zážitkové trase rozhodně užijete.

9. Jízda Tatrou 

4,6 hvězdiček hodnotilo 5 zákazníků. Speciál Tatra Truck Trial ve vašich rukou na offroadovém polygonu v Ostravě, co víc dodávat.

10. Rally Plzeň 

4,6 hvězdiček hodnotilo 5 zákazníků. Chcete být závodníkem, nebo alespoň jendou to zažít, řízení závodních aut na letišti rozhodně za vyzkoušení stojí.

Pošlete tip svým blízkým Sdílejte tip na dokonalý zážitek!