Nejlepší dárky pro muže

22. 11. 2020 18:39

Nejlepší dárky pro muže nejsou jenom automobilové zážitky, muži jistě ocení pořádnou adrenalinovou výzvu, simulátor, únikovou hru i trochu té romantiky. Prohlédněte si na tipy na dárek pro muže.

Nejlepší dárky pro muže

 

Nejlepší dárek je ten, který prožijete a pamatujete si ho ještě hodněěěě dlouho po prožití, dá se říct, že je to zážitek na celý život. Je konec dárkům, které leží ve skříni a slouží pouze jako lapač prachu. Zážitkový dárek je jiný, nikde se neválí, neomrzí, ale zůstává ve vašich vzpomínkách na celý život. 

Nejlepší pro automobilového fanoušky?

Nejjednodušší je potěšit muže, stačí vybrat jízdu autem a je téměř jisté, že darujete ten správný dárek. Mezi klasické automobilové dárky patří jízdy sportovními vozy jako je Ferrari, Lamborghini, nebo třeba Mustang. Když nevíte, jaká značka sportovního auta je ta pravá, darujte jízdu v supersportu dle vlastního výběru. Pro náročnější řidiče je tu jízda formulí nebo závodním BMW na okruhu. Vrcholem je amatérský závod, jedinečná příležitost pro všechny stát se závodníkem na zkoušku. Ti co mají rádi jízdu v terénu, je tu také pestrá nabídka, například jízda Hummerem. Je libo něco většího, tak co třeba jízda závodní Tatrou nebo rovnou bojovým tankem.

Pro fanoušky rally máme jedinečnou nabídku jízdy v rally autech. V Sedlčanské kotlině vozíme v závodním speciálu Subaru, vrcholem této nabídky je možnost stát se navigátorem rally a zážít jízdu na horkém sedadle spolujezdce. Svezení není to pravé, je jeho snem stát se závodníkem? I tomuto přání vyhovíme, v Plzni nabízíme trénink v závodních Fiestách a na autokrosových okruzích pro změnu zprostředkujeme možnost řízení závodní buggy. I zde můžeme nabídnout ještě více a to konkrétně autokrosový celodenní trénink s mistrem Evropy.

Nejlepší adrenalinový dárek?

Tady je to trochu horší, ale není se čeho bát, zážitek si může kdykoliv vyměnit. Ten nejlepší a nejadrenalinovější zážitek je bezesporu tandemový seskok. Jelikož spolupracujeme s nejlepšími v oboru, jedná se o zcela bezpečný zážitek, ale chápeme, že né každý to dá. Alternativou je Bungee jumping z mostu nebo z jeřábu, pořád se jedná o maximální adrenalin, který lze zažít. 

Další adrenalinovou libůstkou je akrobatický let letadlem, ale pokud se mu dělá špatně i na kolotočích, tohle rozhodně nekupujte. Alternativou je let ve větrném tunelu, který defakto obsahuje volný pád i trochu té akrobacie. Mezi adrenalinové zážitky považujeme také výše zmíněné, spolujezdce v rally nebo závodníkem na zkoušku. I ostatní jízdy nabídnou dostatek adrenalinových zážitků. V nabídce máme i vodní adrenalinové atrakce a  jednoznačně nejlepší je flyboarding, který propůjčí nadpřirozené schopnosti a umožní létat nad vodní hladinou, no kdo by to nechtěl zažít?

Z trochu jiného soudku je canyoning v Rakousku a ve Slovinsku, není to to pravé pro gaučové povaleče, to samé platí u kurzů lezení a Via ferraty. Podobnou aktivitu najdete i v Moravském krasu, kde nabízíme unikátní možnost stát se speleologem na zkoušku. Adrenalinový zážitek, který by měl prožít každý muž, je kurz přežití. Kromě toho, že se hodně nového zábavnou formou naučí, pozná i sám sebe v krizových situacích a dá se říct, že ho to může tak trochu změnit.

Není adrenalin jako adrenalin, aneb strach z neznáma, při kterém tuhne krev v žilách. Řeč je o únikových hrách, ale né ledajakých. V nabídce máme opravdu strašidelné únikové hry a dokonce jednu, která je považována za jednu z nejstrašidelnějších v Evropě.

Máte doma chlapa, který nemusí auta a nelibuje si v adrenalinu?

I pro ně něco v nabídce máme, ale i ten nejprodávanější zážitek, může být pro někoho adrenalinový. Řeč je samozřejmě o letu horkovzdušným balónem, zážitek, který potěší snad každéno, co může být krásnější než pohled na zem z ptačí perspektivy? Co trochu romantiky při degustační večeři, nebo třeba masáže. Nejen pro hračičky mám v nabídce reálné simulátory aut a letadel a nejsou to jen tak obyčejné simulátory.....

Dvě mouchy jednou ranou...

Proč by si měl užívat jenom sám obdarovaný, zážitky se nejlépe prožívají ve dvou, s přáteli nebo s celou rodinou a to nejen jako doprovod při plnění snu. Klasický příklad takového zážitku jsou pobyty, v nabídce máme skutečné perly jako je pobyt v Tančícím domě, pronájem hausbótu nebo kajutové plachetnice. Samozřejmě také únikové hry prožíváte společně, ale i další zážitky umožňují společné prožití. 

Snad vám tento článek trochu pomohl a pokud pořád nevíte jaký dárek je ten pravý, věnujte dárkový poukaz v určité hodnotě a výběr zážitku nechte na chlapovi. Jelikož opakování je matka moudrosti, připomínáme možnost výměny zážitku zdarma. A co by to bylo za dárek bez krásného věnování, které si můžete sami vyrobit v našem editoru :-)

 

Pošlete tip svým blízkým Sdílejte tip na dokonalý zážitek!