Tandemový seskok v Jihlavě

21. 3. 2020 19:30 Zážitky

Nově nabízíme tandemový seskok v Jihlavě. Hledali jsme spolehlivého partnera na Vysočině a jsme rádi, že se podařilo najít skutečné profesionály na tandemové seskoky.

Tandemový seskok v Jihlavě

Na tandemový seskok do Jihlavy

Společnost provozující tandemy v Jihlavě, má dlouholetou tradici v oboru a za tu dobu nasbírali obrovské množství zkušeností. Jako všechny společnosti zabývající se tandemovým seskokem v naší nabídce, disponují nejmodernějším vybavení, včetně záchranného systému nové generace. A jak takový tandemový seskok probíhá?

Příjezd na letiště v Jihlavě nebo Přibyslavi 45 minut před seskokem, předložíte certifikát a společně s instruktorem se připravíte na samotný tandemový seskok padákem.

Příprava na tandemový seskok. Po registraci v kanceláři vás ustrojíme do kombinézy na tandemový seskok a převezme si vás instruktor. Pozemní příprava na tandemový seskok trvá cca 15 min. Během této doby vás instruktor seznámí s celým průběhem tandemového seskoku a činností v letadle, při výskoku, za volného pádu, na padáku i při přistání.

Let letadlem. Po nástupu se Vám stále věnujeme a během cca 30ti minutového letu uvidíte krajinu z ptačí perspektivy. Před vaším tandemovým seskokem prožijete plnohodnotný vyhlídkový let.

Tandemový seskok Jihlava

Výskok z výšky až 4 000 metrů, nejkrásnější část celého seskoku, zažijete cca 1 minut volný pád. Nemáte pocit pádu, ale jakoby se minutu vznášíte ve stavu beztíže a při tom dosáhnete rychlost přes 200 km/h. Ve výšce 1500 m nad terénem tandemový pilot otevře hlavní padák.

Let na tandemovém padáku. Od této chvíle letíte jen tichým nekonečným prostorem. Tandemový padák můžete sami řídit až do výšky 300m nad terénem, kde si řízení opět převezme tandemový pilot, aby s vámi hladce a bezpečně přistál.

Tandemový seskok padákem

Přistání. Přistání je jako dopad z výšky prvního schodu. První kontakt se zemí má tandemový pilot a ten vstřebá i tento nepatrný náraz. Blahopřejeme, zažili jste dokonalýýýýýý zážitek😀.

Kam na tandemový seskok?

Tandemové seskoky na Vysočině můžete nově realizovat přímo v Jihlavě nebo v Přibyslavi. Tandemový seskok také nabízíme v Prostějově, Příbrami a na Hosíně u Českých Budějovic. Nabídku lokalit plánujeme rozšiřovat, ale musíme najít naprosto spolehlivého a profesionálního partnera a to není tak úplně jednoduché.

Pro koho je tandemový seskok určen?

Dá se říct, že skoro pro každého kdo se nebojí výšek. Podmínkou je samozřejmě dobrý zdravotní stav a věk minimálně 8 let. Tandemový seskok je také váhově omezen. Standardní nabídka je většinou do 90kg. Za příplatek mohou tandemový seskok absolvovat i osoby do 120kg. Můžete tedy tandemový seskok padákem věnovat jako dárek a pokud by si na to majitel poukazu netroufal, může si zážitek vyměnit za jiný.

Je tandemový seskok bezpečný?

Jednoznačně se jedná o bezpečný zážitek, vždy spolupracujeme s největšími profesionály v oboru, kteří disponují nejmodernější technikou. Tandem pilot je vždy zkušený profesionál, který má za sebou stovky seskoků, jste v dobrých rukou a není se čeho bát. Přečtěte si náš článek o bezpečném tandemovém seskoku.

Koupit tandemový seskok jako dárek můžete ZDE.

Pošlete tip svým blízkým Sdílejte tip na dokonalý zážitek!