Nejkrásnější vánoční věnování

8. 12. 2020 19:23 Věnování

Nejkrásnější vánoční věnování, které jste si u nás sami vytvořili v průběhu listopadu, jasným vítězem jsou veselé perníčky, které najdete také na přednastavené šabloně. Inspirujte se, nebo si vytvořte věnování dle vašich představ.

Nejkrásnější vánoční věnování

Tipy na vánoční věnování

Co by to bylo za dárek bez věnování? Zážitkové poukazy a originální věnování úhledně vložíme do dárkového balení a pošleme pod stromeček :-). Krásné věnování dodá dárku na osobitosti. 

Velkým hitem od loňských vánoce jsou perníčky, nejčastěji používané i upravované věnování do různých forem a předpokládáme, že tomu tak bude do budoucna. Perníčky jsou zkrátka oblíbené a když jim přidáte čepičky, jsou prostě k sežřání :-) Nebojete vytvořit cokoliv vlastního, může to být třeba jenom text, ale věnování by u dárku chybět nemělo.

Letos jsme na přání doplnili veselého sněhuláka, mašličky, hvězdu, rukavice a vánoční stromeček. Na titulní straně naše zákaznice použila dva sněhuláky, stromeček a hodně dárků. Ve fotogalerii se můžete inspirovat trochu střídmější variantou s použití sněhuláka a dvou mašlí. Text můžete vymyslet dle libosti, defakto to může být věnování pouze s textem.

Inspiraci se meze nekladou a už teď se těšíme na vaše výtvory:-). Ničeho se nebojte, v případě nutnosti, můžeme věnování upravit. Nejlepší věnování za letošní rok, přidáme do fotogalerie tohoto článku. Doporučujeme přečíst si náš článek, který je tak trochu návodem fungování našeho editoru na věnování.

Pošlete tip svým blízkým Sdílejte tip na dokonalý zážitek!