Originální věnování 2020

11. 10. 2020 13:30 Věnování

Představujeme nejlepší věnování, které jste si k zážitkovému dárku vytvořili v roce 2020, podívejte se a inspirujte se, nebo si vytvořte vlastní originál.

Originální věnování 2020

Nejpovedenější věnování v roce 2020

V roce 2020 jsme spustili nové stránky a také revoluční editor věnování, který nemá u nás ani v Evropě obdoby. Velikou radost máme především z mobilní verze, která byla skutečným oříškem, ale nakonec se podařilo vytvořit dobře ovladatelný editor. Přesto verze pro stolní počítače a notebooky nabízí o něco přívětivější ovládání.

Vybírat můžete z šablon, které můžete dále upravovat k obrazu svému, nebo si můžete zvolit prázdné plátno a plně popustit uzdu své fantazii...:o) Každý rok vybereme ta nejlepší dárková věnování pro vaši inspiraci. Dárek s originálním věnováním přináší něco navíc. A my pevně věříme, že zážitkem i věnováním uděláte svým nejbližším  radost.

Rok 2020 ve znamení emotikonů

Od začátku spuštění editoru převládali emotikony, postupně jsme doplnili přednastavené šablony a dodali nové obrázky, od té doby se věnování změnilo, je více kreativní a o poznání krásnější. Na začátku října jsme přidali další možnosti přidávání obrázků převážně s vánoční tématikou a na ty nejpovedenější se můžete podívat v článku VÁNOČNÍ VĚNOVÁNÍ 2020.

Text a smajlíci, je to jednoduché, ale vypadá to dobře a hlavně, je to momentálně IN. Vánoce se blíží a již brzy připravíme vánoční šablonu a obrázky s tématem tohoto krásného období. Těšíme se na nové výtvory a ty nejlepší opět zveřejníme, abyste se případně mohli inspirovat. Prohledněte si podrobný návod, jak ovládat editor na věnování, mohlo by vám to výrazně usnadnit práci. Je to naprosto jednoduché, jen je potřeba pochopit princip fungování.

Pošlete tip svým blízkým Sdílejte tip na dokonalý zážitek!