Vánoční věnování 2020

20. 10. 2020 11:09 Věnování

Možná se vám to nezdá, ale do začátku adventu už zbývá jen necelých 6 týdnů. Ani v této zvláštní době bychom však neměli zapomínat na své nejbližší. Obdarujte je nevšedním zážitkem doplněným originálním věnování. Originální vánoční přání si můžete vytvořit sami, ale pokud nevíte, jak na to, můžete se inspirovat v naší nabídce...

Vánoční věnování 2020

Vytvořte originální vánoční věnování!

V tomto roce jsme spustili unikátní aplikaci na vytvoření originálního věnování. Mezi základní šablony jsme zařadili i vánoční tématiku. Velkým hitem jsou veselé perníčky, kterým můžete přidat čepičky. První výtvory zákazníků najdete v galerii a také v našem novějším článku NEJKRÁSNĚJŠÍ VÁNOČNÍ VĚNOVÁNÍ, kam postupně přidáváme ty nejkrásnější výtvory našich zákazníků.

Kde si vytvořit vánoční věnování?

V druhé kroku objednávky na našich stránkách, máte možnost vytvořit si originální věnování, nebo využít přednastavené šablony, které není potřeba upravovat, ale samozřejmě můžete cokoliv přidat a změnit. Jednoduchý návod na naší aplikaci, najdete v článku VĚNOVÁNÍ. Samozřejmě tu najdete i přednastavené šablony vhodné i k jiným příležitostem, nebo také prázdnou šablonu, kde si můžete vytvořit cokoliv vás napadne. 

Textová vánoční přání

Velmi oblíbená textová přání si také jednoduše vytvoříte v našem editoru. Můžete opět kombinovat se smajlíky a obrázky. Pro inspiraci jsme připravili článek VÁNOČNÍ PŘÁNÍ. V tomto článku najdete tipy na vánoční přání, vtipné, zamilované i pro děti, určitě si zde vyberete, nebo napíšete vlastní.

Krásné Vánoce

Pošlete tip svým blízkým Sdílejte tip na dokonalý zážitek!