Dárek na Vánoce

23. 10. 2023 18:25 Aktuality

Jaký koupit dárek na Vánoce v roce 2023, jaké jsou hity letošních Vánoc? Poradíme vám co vybrat, jaké vánoční dárky potěší muže, ženy, děti a dokonce i puberťáky😁

Dárek na Vánoce

Jaký dárek na Vánoce?

Vybrat dárek na letošní Vánoce může být pro někoho oříšek. V době, kdy ceny všeho letí nahoru, bude většina z nás pravděpodobně více preferované levnější dárky, ale dobrá zpráva je, že i letos můžete potěšit dokonalým zážitkem za méně peněz, protože i letos budou vybrané zážitky o něco levnější, viz kategorie SLEVY NA ZÁŽITKY.

Nejlevnější dárky pro děti i celou rodinu

Pro děti nejčastěji nakupujeme hračky, oblečení, hry. Zážitek je jiný, nebude se někde válet, neuslyšíte, že ta barva trička je fakt nemožná. Zážitek je výjimečný dárek, nejdřív se těšíte, pak si ho užijete a dlouhou dobu na to vzpomínáte. A dárek pro puberťáka, to už je pořádný oříšek, ale i tady to vyřeší zážitek. Úniková hra, svezení v autě nikdy nebudou trapným dárkem. Kompletní nabídku najdete v kategorii VÁNOČNÍ DÁRKY PRO DĚTI.

Chocotopia, skvělý dárek pro děti i celou rodinu. Navštívíte továrnu na čokoládu, ochutnáte a hlavně si vyrobíte vlastní čokoládovou pochoutku.

Jízda v BVP, dárek, který udělá obrovskou radost všem dětem a hlavně tatínkům. Svezení v monstrozním obrněném transportéru v opravdu drsném terénu, držte se, tohle bude brutální jízda. Tento zážitek najdete v Milovicích a i přesto, že se jedná o nezapomenutelnou jízdu, pořídíte tento dárek pod tisícovku.

Větrný tunel je hitem každých Vánoc již od roku 2020. Zážitek jako dárek pro děti, muže i ženy, let ve větrné komoře je sázka na jistotu. Letos nově i s levnější letenkou pro děti.

Úniková hra ideální dárek pro celou rodinu, stačí si jen vybrat a už můžete se začít těšit. Děti únikovky milují, nabízíme dětské, filmové, ve stylu pevnosti Boyard i hororové.

Svezení v rychlém autě u nás pořídíte jíž od tisícovky. Nejlevnější variantou je 1 kolo na sedadle spolujezdce Toyoty Yaris GR na polygonu v Hradci Králové. Vybrat si můžete z pestré nabídky jízd na okruhu, u každého zážitku můžete využít i svezení.

Paintball ve veřejných hrách, kdo si v dětství nehrál na vojáky. Paintball je neskutečná zábava, do ruky dostanete paintballovou zbraň a vyrazíte do bitvy. 

Nejlevnější dárky pro muže

Muži preferují zážitkové jízdy a takové ty chlapské záležitosti😁. Tento rok jsme výrazně rozšířili nabídku jízd na okruhu a nově přidali střelbu na jendné z nejmodernějších krytých střelnicích, kterou najdete v Brně. Pokud si viz níže nevyberte z našich tipů, navštivte kategorii VÁNOČNÍ DÁRKY PRO MUŽE.

Zážitková střelba na venkovních i vnitřních střelnicích. Novinkou letošního roku je moderní střelnice v Brně. Střelecké balíčky nabízíme i v dalších lokalitách, včetně brokové střelby na asfaltové terče.

Jízda na okruhu je jednoznačně nejčastěji kupovaný dárek pro muže. Můžete si vybrat i levnější vozy jako je Toyota Yaris GR a menší okruhu. Vrcholem nabídky jsou jízdy na velkém okruhu Autodromu Brno včetně možnosti řízení luxusních supersportů Lamborghini, Ferrari, McLarenu a dalších super rychlých aut. O něco menší nabídku aut najdete na velkém okruhu Autodromu Most. Rozhodně bychom nezavrhovali menší okruhy a polygony. 

Závodní buggy je druhý nejčastěji kupovaný zážitek určený pro automobilové nadšence. V závodní buggy jezdíme na autokrosovém okruhu v Dolním Bousově, v Přerově a také v Sedlčanské kotlině. 100% kladné hodnocení od účastníků. 

Nejlevnější dárky pro ženu

Bohužel, stále si muži myslí, že ženy chtějí pod stromeček něco do domácnosti, nové talíře, skleničky, nebo fén a dokonce i žehličku. Jestli chcete ženu skutečně potěšit, kupte osobní dárek, nebo zážitek. Inspirovat se můžete také dárkem pro celou rodinu, společně strávené zážitky jsou jednoduše k nezaplacení. I ženy milují auta, tak proč nekoupit zážitkovou jízdu super rychlým autem. Inspirujte se tipy v kategorii vánoční dárky pro ženy.

Kurz malování je stále oblíbenějším dárkem především pro ženy. Nejedná se o obyčejný kurz, ale o revoluční formu tří hodinové výuky, během které dokáže namalovat vlastní krásný obraz, tohle může výrazně oživit dosavadní život.

Bungee jumping pro ženy, které milují adrenalin, skok na laně z mostu, skokanských můstků nebo z jeřábu. O ženu se nebojte, jedná se o bezpečný zážitek :-)

Masáže, při kterých zažije neskutečný relax. Nabízíme pouze masáže od profesionálů a samozřejmě v krásném prostředí, u nás to není pouze obyčejná masáž.

Levné dárky pro oba

Degustační menu je nejoblíbenější dárek pro páry, chuťové pohárky zažijí opravdovou slast. Vybrat si můžete degustační menu v Tančícím domě s nezapomenutelným výhledem na Prahu, nebo pravé thajské menu.

Tandem bungee jump, skočte z mostu nebo z jeřábu společně. Adrenalinový zážitek, který si společně užijete.

Kurz Via ferrata patří také k adrenalinovým zážitkům, ale tady se opravdu bát nemusíte, kurz je určen pro začátečníky, kde se seznámíte s lezením na zajištěných cestách.

Velmi oblíbeným dárkem jsou pobyty, ale jedná se o dárky ve vyšší cenové relaci.

Inspirujte se dalšími tipy na Vánoční dárek, které se nejvíce prodávali v loňském roce. Chtěli byste na Vánoc také nějaký zážitek, sdílejte tento článek, nebo konkrétní zážitek přes tlačítka sociálních médií, které najdete u každého článku i zážitku a dejte ostatním vědět, po čem toužíte. Určitě si toho někdo z vašich přátel všimne a váš vysněný dokonalý zážitek, pod stromečkem najdete.😉

 

Pošlete tip svým blízkým Sdílejte tip na dokonalý zážitek!