Nejlepší zážitky v roce 2022

29. 12. 2022 18:08 Zážitky, Aktuality

Jaké jsou nejlépe hodnocené zážitky za rok 2022? Podívejte se na žebříček nejlepších zážitků za rok 2022 a třeba najdete inspiraci na dárek ke všem možným příležitostem.

Nejlepší zážitky v roce 2022

 

Jak jste hodnotili zážitky?

Top 10 nejlépe hodnocených zážitků se skóre minimálně 4,5 hvězdičky. Bohužel některé skvělé zážitky obdrželi negativní a neodpovídající hodnocení. Stačilo pozdní dodání videa z jízdy a už se mezi top 10 nedostali. Dalším často negativním hodnocením byla delší čekací doba, jakmile to bylo déle než 30 minut, již se to projevilo na celkovém hodnocení a na to doplatili především jízdy na polygonu, kde se přesný čas jízdy celkem problematicky odhaduje.

10. Degustační menu

Dárek, kterým potěšíte každého. V nabídce máme vyhlášené restaurace, bohužel zatím pouze v Praze. Stačí si vybrat thajské degustační menu připravené specialisty na orientální kuchyni, nebo degustačním menu v Tančícím domě, těžko budete hledat lepší výhledy během konzumace fantastického jídla připraveného týmem okolo Ondřeje Slaniny, kterého dobře znáte z pořadu KLUCI V AKCI. 

9. Privátní let balónem

Opět sázka na jistotu, komu by se nelíbil pohled na svět z ptačí perspektivy a navíc z horkovzdušného balónu. Jedinou nevýhodou je počasí, bohužel k letu potřebujete stabilní podmínky, na svůj let tak můžete čekat o něco déle.

8. Jízda ve Ferrari

Skvělý dárek pro automobilové fanoušky i fanynky, navíc je zde možnost svezení i pro děti nad 150 cm. Ve všech lokalitách je to velice kladně hodnocený zážitek. Nenechte se odradit jízdou po dálnici, je to skvělý zážitek, kde si vyzkoušíte neuvěřitelné zrychlení. Nejlépe hodnoceným zážitkem s Ferrari byla v roce 2022 jízda ve na polygonu v Příbrami. V roce 2023 jsme nově přidali i jízdy na velkém okruhu Autodromu Brno, bohužel se již nejedená o relativně dostupný zážitek, cena je samozřejmě na kilometr podstatně vyšší než je tomu u jízdy na dálnici, ale kdo chcete dosáhnou rychlostí výrazně přesahující 200 km/h, je to jediná možná volba.

7. Pilotem letadla

Zní to trochu šíleně, ale skutečně je možné pilotování letadla i bez jakýchkoliv zkušeností. Kromě speciálního kurzu pilotování letadla, provede start i přistání zkušený pilot, ve vzduchu je to vaše a vyzkoušíte si základy pilotáže. Pouze u kurzu pilotování letadla v Příbrami si vyzkoušíte i jeden start a přistání. Součástí programu je vždy letová příprava. Pokud si na pilotování skutečného letadla netroufáte, můžete vyzkoušet simulátory, které jsou velice věrné a let na simulátoru se v dnešní době velice podobá skutečnému letu.

6. Jízda závodním BMW na velkém okruhu

Fantastický zážitek pro zkušenější řidiče, posadíme vás do závodního speciálu BMW a společně se zkušeným instruktorem zažijete jízdu na hranici svých možností. Jezdí se na velkém okruhu Autodromu Most a na Masarykově okruhu v Brně. Chcete ještě víc, můžete se účastnit skutečného amatérského závodu!

5. Větrný tunel

Oblíbený zážitek u všech věkových kategorií. V unikátní prosklené komoře zažijete stav beztíže i volný pád. Větrný tunel se nachází pouze v Praze, ale návštěva rozhodně stojí za to. Let ve větrném tunelu je možný již od věku 5 let.

4. Vyhlídkový let letadlem

Alternativa pro let horkovzdušný balónem. Velikou výhodou oproti letu balónem je možnost určení směru letu, uvidíte z výšky to co chcete a ne kam vás vítr zanese. Další výhodou je podstatně menší závislost na počasí. Nejoblíbenější lety jsou v Příbrami, kde máte v dosahu nádherné hrady a zámky, v Českém ráji uchvátí let nad skalními městy a z Hosína uvidíte pohádkový zámek Hluboká a samozřejmě Český Krumlov, nejkrásnější město z výšky.

3. Jízda v buggy na autokrosovém okruhu

Dříve podceňovaný zážitek, kdo to zkusil, byl naprosto nadšený a tomu také odpovídá nejvyšší možné hodnocení zákazníků. Jízda závodní buggy probíhá na Autokrosovém okruhu v Přerově, Přibicích u Brna, v Dolním Bousově a v Sedlčanské kotlině. Chcete zažít ještě něco víc, pak je tu skvělý autokrosový trénink.

2. Tandemový seskok

Opět maximální hodnocení a není se čemu divit, tohle je zážitek na celý život. Sice se jedná o nejadrenalinovější zážitek, který lze společně s bungee jumpingem zažít, ale na druhou stranu je to naprosto bezpečná záležitost, myslíte, že by tandem piloti absolvovali stovky seskoků, kdyby to bylo nebezpečné?

1. Jízda Subaru v Českém Krumlově

Maximální spokojenost ze strany zákazníků, jízda za volantem a krátké svezení v rally legendě Subaru WRX STi. Do nedávna jste za tímto zážitkem museli výhradně cestovat do Českého Krumlově, nicméně nově se nám podařilo domluvit zážitek v neméně slavné rally legendě Mitsubishi Lancer EVO ve více lokalitách. V Plzni si dokonce můžete užít jízdy na letišti ve speciálech Ford, tento zážitek je také skvěle hodnocen.

Pokud toužíte po některém z uvedených zážitků, klikněte na ikonu a sdílejte článek, ideálně s komentářem - tohle bych chtěl zažít. Nebo ještě lépe, sdílejte konkrétní produkt, je to jednoduché, jelikož u každého produktu najedete kouzelné ikony sociálních médií.

Pošlete tip svým blízkým Sdílejte tip na dokonalý zážitek!