Thajsko? To je pro gurmána říše chutí a vůní! Chcete i vy proniknout do tajů thajské kuchyně? Pod vedením zkušených profesionálů Štěpána Návrata a Radka Jakubce se naučíte připravovat ty pravé thajské delikatesy.
Nakoukněte s námi pod pokličku thajské kuchyně. Pokud nechcete být v kurzu o nic ochuzeni, přijďte na místo konání s dostatečným předstihem. Po příchodu do restaurace odevzdáte váš zážitkový poukaz a poté se už můžete těšit na kurz vaření thajských specialit. Kurz probíhá v malé skupince pro 6-10 účastníků, aby se vám lektor mohl individuálně věnovat. Kurzem vás provedou Štěpán Návrat nebo Radek Jakubec, který se thajské pokrmy učil připravovat na několika místech přímo v Bangkoku – ve světoznámé kuchařské škole Blue Elefant, Moo Thai´s Kitchen nebo slavném Banyaan Tree rezortu. V Praze později působil pod vedením zkušených kuchařek Ratany Phomprasit či Sofie Smith. Pronikněte s námi do světa vůní a chuti, seznamte se s postupy přípravy a významem jednotlivých surovin. Během kurzu si zkusíte připravit 4-chodové thajské menu a dozvíte se tipy a triky zkušených kuchařů. Kurz thajské kuchyně trvá přibližně 2,5-3 hodiny.
V ceně je vše co je ke kurzu potřeba, ingredience, pronájem prostor, konzumace výrobků, na místě se nic nedoplácí.
Jedna z možných variací připravovaného menu:
příprava 4chodového menu + konzumace:
Kurz thajské kuchyně probíhá celoročně. Kurz trvá cca 2,5-3 hodiny.
Kurz probíhá ve skupince maximálně 6-10 kuchařů, aby se vám lektor mohl individuálně věnovat.
Účast neplatících diváků není na tomto zážitku možná. Café Buddha si vyhrazuje právo na zrušení nebo změnu konání kurzu vaření.
Hlady z tohoto kurzu určitě odcházet nebudete. Tady totiž platí, že co si kdo uvaří, to si také sní! Navařené pokrmy je možné zkonzumovat v restauraci. Za drobný poplatek si však můžete vaše thajské speciality odnést a pochlubit se svým výtvorem přátelům a rodině.
Během kurzu je také možnost objednání nealkoholických či mírně alkoholických nápojů, které si každý platí sám. Máte raději vietnamskou kuchyni nebo třeba japonské sushi, podívejte se na nabíku gurmánských kurzů. Nechcete nic dělat, ale jenom uchutnávat, zkuste kategorii pro gurmány.
Nakoukněte s námi pod pokličku thajské kuchyně. Pokud nechcete být v kurzu o nic ochuzeni, přijďte na místo konání s dostatečným předstihem. Po příchodu do restaurace odevzdáte váš zážitkový poukaz a poté se už můžete těšit na kurz vaření thajských specialit. Kurz probíhá v malé skupince pro 6-10 účastníků, aby se vám lektor mohl individuálně věnovat. Kurzem vás provedou Štěpán Návrat nebo Radek Jakubec, který se thajské pokrmy učil připravovat na několika místech přímo v Bangkoku – ve světoznámé kuchařské škole Blue Elefant, Moo Thai´s Kitchen nebo slavném Banyaan Tree rezortu. V Praze později působil pod vedením zkušených kuchařek Ratany Phomprasit či Sofie Smith. Pronikněte s námi do světa vůní a chuti, seznamte se s postupy přípravy a významem jednotlivých surovin. Během kurzu si zkusíte připravit 4-chodové thajské menu a dozvíte se tipy a triky zkušených kuchařů. Kurz thajské kuchyně trvá přibližně 2,5-3 hodiny.
V ceně je vše co je ke kurzu potřeba, ingredience, pronájem prostor, konzumace výrobků, na místě se nic nedoplácí.
Jedna z možných variací připravovaného menu:
příprava 4chodového menu + konzumace:
Kurz thajské kuchyně probíhá celoročně. Kurz trvá cca 2,5-3 hodiny.
Kurz probíhá ve skupince maximálně 6-10 kuchařů, aby se vám lektor mohl individuálně věnovat.
Účast neplatících diváků není na tomto zážitku možná. Café Buddha si vyhrazuje právo na zrušení nebo změnu konání kurzu vaření.
Hlady z tohoto kurzu určitě odcházet nebudete. Tady totiž platí, že co si kdo uvaří, to si také sní! Navařené pokrmy je možné zkonzumovat v restauraci. Za drobný poplatek si však můžete vaše thajské speciality odnést a pochlubit se svým výtvorem přátelům a rodině.
Během kurzu je také možnost objednání nealkoholických či mírně alkoholických nápojů, které si každý platí sám. Máte raději vietnamskou kuchyni nebo třeba japonské sushi, podívejte se na nabíku gurmánských kurzů. Nechcete nic dělat, ale jenom uchutnávat, zkuste kategorii pro gurmány.